Facebook Pixel "Ημουν έξαλλος με τον Παναθηναϊκό"!
| 2014-11-09 12:00:00

"Ημουν έξαλλος με τον Παναθηναϊκό"!

"Ημουν έξαλλος με τον Παναθηναϊκό"!

Ποιος πρώην τεχνικός του "τριφυλλιού" έκανε την παραπάνω δήλωση;

Ο λόγος για τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος βρέθηκε προ λίγων ημερών στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν για το Europa League και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova μίλησε για τη φυγή του από την Ελλάδα, λέγοντας πως ήταν έξαλλος για 5-6 μήνες με τους "πράσινους", ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του νυν τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

"Έτυχα θερμότατης υποδοχής και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρέθηκα εδώ, ακόμα και αν έφυγα με όχι τόσο καλό τρόπο. Ήμουν θυμωμένος στην αρχή, αλλά όταν περνάει ο χρόνος, μένουν λίγα πράγματα και τώρα θυμάμαι μόνο τις όμορφες στιγμές. Και οι καλές στιγμές ήταν το κλαμπ και ιδιαίτερα οι οπαδοί. Ήταν φανταστικοί".

Για το αν αισθάνεται ακόμα πικρία για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό:

"Ήμουν πολύ θυμωμένος. Ήμουν πραγματικά θυμωμένος όταν έφυγα για 5-6 μήνες. Ήμουν σε έξαλλη κατάσταση, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η πολιτική παίζει μεγάλο ρόλο σε μια απόφαση. Είναι καλύτερο όταν σταματάς την καριέρα σου, όταν σκέφτεσαι το παρελθόν, να θυμάσαι τα καλά πράγματα. Και τα καλά πράγματα είναι ότι έζησα στην Ελλάδα σχεδόν δύο χρόνια, σε μια φανταστική χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους. Πάντα με βοηθούσαν και 2-3 άνθρωποι δεν μπορούν να χαλάσουν ότι αισθάνθηκα στο διάστημα παραμονής μου στην Ελλάδα. Και έχω δύο πραγματικούς Έλληνες φίλους. Τον Στράτο Σωπήλη και τον Γιάννη Αναστασίου. Όταν βρέθηκα στον Αστέρα, όπου έμενα, μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις. Είδα τους ίδιους ανθρώπους. Το ίδιο έγινε και όταν πήγα στο γήπεδο. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους που παραμένουν στον σύλλογο, χαιρέτησα αρκετό κόσμο στην εξέδρα. Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα, το απόλαυσα και εύχομαι ότι καλύτερο στον Παναθηναϊκό".

Για το αν ένιωσε ...περίεργα που βρέθηκε στην εξέδρα και όχι στον πάγκο:

"Όχι, αισθάνομαι πολύ ωραία, γιατί αποφάσισα πριν από δύο χρόνια να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο και την προπονητική. Αισθάνομαι καλά με αυτό. Δεν έχω πλέον το πνεύμα για να δουλεύω καθημερινά στο γήπεδο. Γι΄αυτό αποσύρθηκα. Όμως ακόμα εμπλέκομαι με το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με τις μικρές ηλικίες. Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο σε επίπεδο Ακαδημιών και μου αρέσει. Είμαι παλιομοδίτης. Κάθομαι με την ομπρέλα μου στη βροχή και παρακολουθώ στην Ολλανδία αγώνες Κ12, Κ14, Κ16. Είναι κάτι όμορφο και μου αρέσει".

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την PSV:

"Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο ματς με την PSV. H απόδοση ήταν σε καλό επίπεδο, όμως η PSV διαθέτει περισσότερη ποιότητα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έκαναν ένα δυνατό παιχνίδι και ήταν λίγο άτυχοι, όμως στο τέλος η καλύτερη ομάδα κέρδισε. Όμως είδα ότι ο Παναθηναϊκός παίζει ποδόσφαιρο και αυτό μου άρεσε. Όταν μπορούσαν έβγαιναν μπροστά, προσπάθησαν να πιέσουν τον αντίπαλο και μου άρεσε αυτό που είδα".

Για το αν υπάρχει μέλλον στο Τριφύλλι:

"Φυσικά και υπάρχει μέλλον, όμως όπως γνωρίζετε στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν καθημερινά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αν θα κρατήσεις τους παίκτες σου, αν θα πρέπει να αποκτήσεις άλλους ποδοσφαιριστές. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και όσο περισσότερο παίζουν μαζί οι παίκτες, τόσο καλύτεροι θα γίνονται. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν φανταστικό προπονητή, τον Γιάννη Αναστασίου και ελπίζω να έχει τον χρόνο για να χτίσει αυτή τη νέα ομάδα. Και αυτό γιατί είναι καλός προπονητής".

Για το αν περίμενε την επιτυχημένη πορεία του Γιάννη Αναστασίου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα:

"Το περίμενα, γιατί ο Γιάννης είναι πολύ ευφυής. Ήταν πάντα ένας ευφυής ποδοσφαιριστής. Δεν ήταν ...δρομέας. Είχε καλή τεχνική κατάρτιση και έπαιζε με μυαλό. Και μπορείς να δεις ότι προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του και στην ομάδα. Φαίνεται αυτό. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και νομίζω πως όσα έχει κάνει είναι φανταστικά. Κέρδισε πέρυσι το Κύπελλο, κάτι που εξέπληξε αρκετούς και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτόν. Αισθάνθηκα λίγο λυπημένος μετά τον αγώνα με την PSV, γιατί θα χαιρόμουν να τον έβλεπα μετά το ματς να χαμογελά με μια νίκη. Όμως ήταν καλύτεροι. Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα".

ΤΣΟΝΤΑ στο Μετρό: Νεαρό ζευγάρι κάνει αχαλίνωτο σεξ μέσα το βαγόνι! Δες το καυτό βίντεο   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags