Facebook Pixel "Μη με γαμ... έτσι!"
| 2014-11-11 11:15:00

"Μη με γαμ... έτσι!"

"Μη με γαμ... έτσι!"

Απίστευτες καταστάσεις στον ΟΦΗ! Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής ξέσπασε κατά του Τζενάρο Γκατούζο και για ποιο λόγο; "Ας με έλεγε καλύτερα μαλ..." - "Την Τετάρτη κάποιον θα δείρω"!

Ο Γκατούζο έδιωξε τον Σίσιτς από την ομάδα μετά το επεισόδιο που είχε μαζί του και ο Σλοβένος ξέσπασε στην εφημερίδα Goal κατά του Ιταλού προπονητή. 

"Μετά το ματς με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε!", ανέφερε αρχικά ο Σίσιτς για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από που το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή αν του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πεί ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μαλ...ας, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι. Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω τα πάντα από την τσέπη για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Όχι, μην με γαμ...ς έτσι!".

Ο παίκτης θα έχει συνάντηση την Τετάρτη με τη διοίκηση. Τι θα συμβεί σ΄ αυτήν; Ο Σλοβένος προειδοποιεί... "Αν την Τετάρτη δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags