Facebook Pixel Ανυπομονεί ο "Φέτφα"
| 2014-11-13 19:39:00

Ανυπομονεί ο "Φέτφα"

Ανυπομονεί ο "Φέτφα"

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γιάννη Φετφατζίδη με τον σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της χρονιάς, όμως πλέον ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση

Αυτό ουσιαστικά τόνισε με δηλώσεις του στο επίσημο site της Τζένοα. «Νιώθω καλύτερα και μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μου. Η επέμβαση πήγες καλά, αλλά νιώθω κάποιες ενοχλήσεις. Βέβαια αυτό είναι φυσικό στο στάδιο που βρίσκομαι. Τα... σημάδια όμως μέχρι στιγμής είναι θετικά. Το σημαντικό είναι να φτιάξω το ηθικό μου, μετά από μία δύσκολη περίοδο που χρειάστηκε να κάνω θυσίες. Δεν έχω ξαναμείνει εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ήδη έχω μπει στον τρίτο μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας μάλιστα, είπε: «Θέλω να γυρίσω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα στην επίτευξη των στόχων», ενώ αναφορικά με την Εθνική ομάδα, τόνισε: «Έχω συναντήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Είμαι ευχαριστημένος που ενημερώνεται για την κατάστασή μου».

Επί της ευκαιρίας, ρωτήθηκε και για τα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτωντας: «Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία των 6 ετών. Έπαιξα δεξιά, έπαιξε αριστερά. Συνήθως επιθετικός, αλλά και κάποιες ως αμυντικός. Όταν ήμουν στο σπίτι συνήθιζα να κλωτσάω ότι έβρισκα, με αποτέλεσμα να σπάσω πολλά βάζ», ενώ τέλος στην ερώτηση για το ποιο μέρος στην Ελλάδα έχει την καλύτερη θάλασσα, απάντησε: «Η Λευκάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags