Facebook Pixel Γκαγκάτσης: "Η διοίκηση της ΕΠΟ να πάει στο σπίτι της"
| 2014-11-17 00:14:00

Γκαγκάτσης: "Η διοίκηση της ΕΠΟ να πάει στο σπίτι της"

Γκαγκάτσης: "Η διοίκηση της ΕΠΟ να πάει στο σπίτι της"

Την παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΟ  ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας και υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 2012, Β. Γκαγκάτσης λόγω της διάλυσης που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα.

Ιδού η τοποθέτησή του στο συνέδριο της ΕΠΣ Ηρακλείου για την οπαδική βία, στην οποία και κάλεσε αυτούς που διοικούν τώρα την Ομοσπονδία "να πάνε στα σπίτια τους".
 

«Οι αρχές που μπήκαν το 2002 πίστευα σε ότι αφορά την Εθνική ότι δεν θα εκτροχιαστεί ποτέ το τρένο. Ο ηλίθιος είχα αυτή την πεποίθηση. Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και 100 προπονητές να άλλαζαν, 200 πρόεδροι στην ΕΠΟ, το τρένο δεν θα έμενε στις ράγες. Χρειάστηκαν μόλις 4 μήνες για να διαλυθεί το σύμπαν. Με πόνεσε πολύ όχι η ήττα αλλά ή διάλυση. Είναι η έναρξη τη κατάρρευσης της προσπάθειας του 2001. Δε φτάνει μόνο η διάθεση να φέρουμε το Ρανιέρι, πρέπει να είμαστε οικογένεια. Οι άνθρωποι που διοικούν την ΕΠΟ, δεν έχουν την δυνατότητα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να πάνε στα σπίτια τους».

Κατά τα λοιπά ο κ. Γκαγκάτσης παρουσίασε ένα αφήγημα τύπου «mea culpa» υποστηρίζοντας απόψεΙς που δεν υλοποίησε κατά τα οκτώ χρόνια που ήταν πρόεδρος, ενώ όσοι τις υποστήριζαν καταχωρούνταν στους «εχθρούς» και τους «πολέμιους».

Συγκεκριμένα πρότεινε:

Α) Η ΚΕΔ να εκλέγεται από τους διαιτητές και

Β) Στα πειθαρχικά όργανα να ορίζεται ένας τακτικός δικαστής και να πάψουν να εδρεύουν στην ΕΠΟ.

Τέλος εννοιολόγησε τον όρο «αυτοδιοίκητο» και τάχθηκε υπέρ της εκλογής του ΔΣ της ΕΠΟ από όλα τα σωματεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags