Facebook Pixel Daily Mail: "Στους 50 χειρότερους, Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς"!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-18 14:42:00

Daily Mail: "Στους 50 χειρότερους, Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς"!

Daily Mail: "Στους 50 χειρότερους, Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς"!

Τους 50 χειρότερους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Premier League προσπαθεί να βρει η συντακτική ομάδα της Daily Mail, με τους Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς να βρίσκονται ήδη στην λίστα.

Η διαδικτυακή έκδοση της Daily Mail έχει δώσει στην δημοσιότητα την λίστα των χειρότερων επιθετικών από το Νο 50 μέχρι το Νο31 και μέσα σε αυτήν βρίσκονται ο νυν και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο Νο 36 της λίστας και το κείμενο για τον διεθνή φορ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η μεταγραφή του Στιβ Μαρλέ στο Loftus Road εθεωρείτο χάσιμο χρημάτων αλλά χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Μήτρογλου τον ξεπέρασε.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν που την βρήκε να παλεύει για την παραμονή, η Φούλαμ δαπάνησε 12.000.000 λίρες για τον Έλληνα διεθνή τον Ιανουάριο σε μία προσπάθεια να αποφύγει τον γκρεμό, όμως η επένδυσή τους αποδείχτηκε τελικά καταστροφική.

Ο Μήτρογλου είχε σκοράρει 41 γκολ στο πρωτάθλημα σε 92 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό όμως οι τραυματισμοί τον έπληξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο δυτικό Λονδίνο και κατάφερε να παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια Premier League με τη Φούλαμ.

Αντί να γίνει ο σωτήρας της Φούλαμ, μετατράπηκε αντίθετα σε ιδανικό για να ζεσταίνει τον πάγκο. Επέστρεψε στους πρωταθλητές Ελλάδας με τη μορφή δανεισμού τον Αύγουστο, ωστόσο μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως οι οπαδοί της Φούλαμ δεν θα ανησυχήσουν αν δεν επιστρέψει".

Όσον αφορά στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που βρίσκεται στο Νο 38, γράφεται χαρακτηριστικά: "Όταν αποκτάς έναν επιθετικό που έχει μόλις σκοράρει τον εκπληκτικό αριθμό των 37 γκολ σε 47 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα έναντι 2.000.000 λιρών, περιμένεις να έχεις φέρει ένα κελεπούρι.

Όμως το πέρασμα του Σέρβου Κοβάτσεβιτς από την πόλη του σιδήρου το 1996 δεν ήταν κάποιο που θα θέλει να θυμάται.

Τέσσερα γκολ σημείωσε σε 16 εμφανίσεις του στην Premier League, συμπεριλαμβανομένων των δύο στο ντεμπούτο του κόντρα στη Μπόλτον, όμως αναχώρησε πριν καν συμπληρωθούν έξι μήνες με προορισμό την Ισπανία και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κοβάτσεβιτς επικρίθηκε για την φτωχή του ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, την κακή πρώτη του επαφή με τη μπάλα και την έλλειψη κίνησης στο παιχνίδι του, όμως πέρα από αυτό οι οπαδοί των "κουκουβάγιων" πίστευαν ότι ήταν εκπληκτικός...".

Δείτε τη λίστα από το Νο 50 μέχρι το Νο 31 όπως την έχει δημοσιεύσει η Daily Mail:

50. Nταβίντ Νγκογκ (Λίβερπουλ -Μπόλτον - Σουόνσι)

49. Παρκ Τσου-Γιανγκ (Άρσεναλ)

48. Στιβ Μαρλέ (Φούλαμ)

47. Ματέγια Κέζμαν (Τσέλσι)

46. Ντένις Στρακουαλούρσι (Έβερτον)

45. Βινσέντ Περικάρντ (Πόρτσμουθ - Στόουκ)

44. Φλορέν Σιναμά Πονγκόλ (Λίβερπουλ - Μπλάκμπερν)

43. Αγουστίν Ντελγάδο (Σαουθάμπτον)

42. Άλμπερτ Λούκε (Νιούκαστλ)

41. Κλαούντιο Πισάρο

40. Γιον Νταλ Τόμασον (Νιούκαστλ)

39. Έρικ Μέιερ (Λίβερπουλ)

38. Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (Σέφιλντ Γουένσντεϊ)

37. Τζόζι Άλτιντορ (Χαλ - Σάντερλαντ)

36. Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)

35. Ρολάντο Μπιάνκι (Μάντσεστερ Σίτι)

34. Αντρέι Βορονίν (Λίβερπουλ)

33. Έλντερ Ποστίγκα (Τότεναμ)

32. Γκρέγκορτς Ράζιακ (Τότεναμ - Μπόλτον)

31. Μάσιμο Μακαρόνε (Μίντλεσμπρο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags