Facebook Pixel "Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2014-11-18 15:45:00

"Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

"Bόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τι ανακοινώθηκε που αφορά τη διαιτησία και γιατί αναμένονται αντιδράσεις;

Ο Χιου Ντάλας ήρθε για να αναμορφώσει την ελληνική διαιτησία και κατ΄ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο όσα είδε στο πρωτάθλημα τον έκαναν να αλλάξει άποψη και να ζητήσει από την ΚΕΔ να μην ορίζει πλέον τους διαιτητές στους αγώνες τόσο στη Super League, όσο και στη Football League. 

Φυσικά, αυτό το γεγονός αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού ο Σκοτσέζος ήρθε -υποτίθεται- στη χώρα μας για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και λίγο καιρό αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του παύει να ασχολείται με ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής διαιτησίας και περιορίζεται σε ρόλο ...εκπαιδευτή. 

Ποιος θα ορίζει τώρα τους διαιτητές;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ: "Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες".

ΓΥΜΝΟ: Συλλεκτικά εξώφυλλα Playboy, για τα μάτια σας μόνο!!! Δείτε το μοναδικό αφιέρωμα   ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags