Facebook Pixel Ο Ντάλας, το πισωγύρισμα, οι ορισμοί και οι παρατηρητές...
| 2014-11-18 23:04:00

Ο Ντάλας, το πισωγύρισμα, οι ορισμοί και οι παρατηρητές...

Ο Ντάλας, το πισωγύρισμα, οι ορισμοί και οι παρατηρητές...

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Χιου Ντάλας και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας!

Ο Ντάλας μάθαμε σήμερα, ότι ζήτησε να μην κάνει τους ορισμούς των διαιτητών και η ΕΠΟ το έκανε δεκτό το αίτημα. Επίσης μάθαμε, ότι δεν θέλει να κάνει τους ορισμούς επειδή δεν ξέρει καλά τους διαιτητές. Και μέχρι τώρα πως τους έκανε τους ορισμούς, αφού δεν τους ήξερε καλά; Μήπως δεν τους έκανε ακριβώς αυτός, αλλά κάποιοι άλλοι τον είχαν ...πείσει να τους κάνει. σύμφωνα με τις επιθυμίες τους ; Και διαπιστώνοντας το χάλι κατάλαβε , ότι πρέπει να προστατέψει το όνομά του;

Επίσης ο Ντάλας είπε, ότι ποτέ δεν απειλήθηκε διαψεύδοντας στα ίσα και κατάμουτρα τον Σαρρή , που υποστήριξε ακριβώς τα αντίθετα. Αρα ο Ντάλας επί της ουσίας μας τελείωσε. Και τώρα τι γίνεται; Θα συνεχίσει η ΚΕΔ να κάνει τα δικά της χωρίς να δίνει σε κανένα λογαριασμό; Να ορίζει διαιτητές σύμφωνα με τις επιθυμίες κάποιων; Δεν λέω, ότι με τον Ντάλας σκίζαμε.

Απλά υπήρχε ένας ξένος κριτής, που έλεγε στους διαιτητές αυτό που έβλεπε , όπως στον Σπάθα και στον επόπτη Κοντίζα . Τώρα ποιος ; Κανένας. H εξέλιξη με τον Ντάλας πάει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Και κάποια ημέρα, όταν ο Σκωτσέζος φύγει τελείως από την χώρα θα μιλήσει φαντάζομαι και πιστεύω , ότι θα γίνουμε πιο σοφοί για το τι έζησε στο τραγικό ελληνικό ποδόσφαιρο και το ακόμα πιο τραγικό ελληνικό πρωτάθλημα.

Οπου οι παρατηρητές βαθμολογούν , όχι με βάση αυτά, που βλέπουν, αλλά με βάση αυτά που ακούνε. Μία ματιά στην βαθμολογία που πήρε ο Σπάθας για την οργιώδη διαιτησία του στην Τρίπολη και θα καταλάβει κανείς τι γίνεται. Θα πει κανείς τι μας λες τώρα; Τα αυτονόητα λέω, διότι κάποιοι θα μας τρελλάνουν με αυτά που λένε. Λες και ζούμε σε άλλη χώρα...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags