Facebook Pixel ΣΟΚ με Ρόλε στην Τρίπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-11-19 21:16:00

ΣΟΚ με Ρόλε στην Τρίπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ με Ρόλε στην Τρίπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μαρτίν Ρόλε τραυματίστηκε σοβαρά στην κάτω γνάθο και θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σοκ στην Τρίπολη με τον Μάρτιν Ρόλε. Ο μέσος του Αστέρα υπέστη κάταγμα κάτω γνάθου κατά τη διάρκεια του φιλικού που έδωσε η πρώτη ομάδα με την Κ20 και μέσα στις επόμενες ώρες θα χειρουργηθεί ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.

Από κει και πέρα, στο φιλικό παιχνίδι με την Κ20 οι δύο προπονητές, Στάικος Βεργέτης και Μίλαν Πάβλοβιτς, χρησιμοποίησαν από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.

Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με τέρματα που σημείωσαν οι Παντελιάδης, Πάρα, Μάσα, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μπακασέτας, ενώ για την Κ20 σκόραρε ο Τριανταφύλλης.

Για την ανδρική ομάδα ήταν σημαντικό ότι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο Κουρμπέλης, Γκόιαν και στο δεύτερο ο Τιε Μπι, ενώ για την ομάδα νέων είναι πάντα μία σημαντική εμπειρία να αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα.

Ο Στάικος Βεργέτης επέλεξε την εξής ενδεκάδα: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μάσα, Μουνάφο, Πάρα, Ρόλε (Γιαννιώτας), Νίκο Φερνάντεθ. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπαντής, Άσεν, Κυριακόπουλος, Τιε Μπι, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Μπακασέτας, Ουσέρο, Μπαράλες, Ντιμπολά, Παπαχρήστος.

Παράλληλα με το φιλικό παιχνίδι, ο Τζέρυ Ούγκεν προπονούσε τους τερματοφύλακες του Αστέρα με τις πάντα απαιτητικές του ασκήσεις.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό του Ρόλε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags