Facebook Pixel «Μιλάμε και για Πενετό και για Σάντσεζ»
| 2011-05-06 20:19:00

«Μιλάμε και για Πενετό και για Σάντσεζ»

«Μιλάμε και για Πενετό και για Σάντσεζ»

Ο ατζέντης Κριστόφ Μονγκά με δηλώσεις του υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τους παίκτες της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό, τονίζοντας πως «πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη πρόταση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «katimagiko.gr»:


-Ο Νικολά Πενετό και ο Κάρλος Σάντσεζ βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Εσείς γνωρίζετε κάτι για τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός είναι αναμφισβήτητα ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας είναι πραγματικά φοβεροί, ενώ και ο πρόεδρος της ομάδας είναι πολύ καλός. Γνωρίζω επίσης πως έχει ένα εξαιρετικό και σύγχρονο γήπεδο. Μια πραγματικά φανταστική ομάδα, που θα ενδιέφερε κάθε ποδοσφαιριστή.»

-Υπάρχει κάποια επίσημη η ανεπίσημη επαφή με την ελληνική πλευρά;

«Ναι, είχα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Μαρινάκη πριν από μια εβδομάδα. Δεν μιλήσαμε για χρήματα και προτάσεις αλλά μου εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τους Κάρλος Σάντσεζ και Νικολά Πενετό. Μπορώ να πω πως είχαμε μια πολύ καλή συνομιλία και ο κ.Μαρινάκης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Ακόμη όμως δεν έχω κάτι επίσημο.»

- Άρα το μόνο που μένει πλέον είναι μια νέα επαφή για την πρόταση από την πλευρά του κ.Μαρινάκη;

«Ακόμη δεν έχουμε κάποια νέα επαφή για κάποια πρόταση. Νομίζω πως αυτό που μένει να γίνει πλέον είναι όντως αυτό. Περιμένω να με καλέσει και πάλι ώστε να μου γνωστοποιήσει και στο ουσιαστικό κομμάτι τις προθέσεις του, και να κάνει κάποια πρόταση για πιθανή μεταγραφή των παικτών. Πάντως μου αποκάλυψε ότι στους επόμενους αγώνες της Βαλενσιέν θα βρεθούν κατάσκοποι της ομάδας ώστε να παρακολουθήσουν εκ νέου τους παίκτες.»

-Μιλώντας για τα οικονομικά μεγέθη των πιθανών μεταγραφών, πόσο πέριπου κοστολογούνται οι παίκτες; Επιπλέον, σε περίπτωση που η Βαλενσιέν υποβιβαστεί θα μπορούσαν να έρθουν στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή;

«Κοιτάξτε, τόσο ο Πενετό όσο και ο Σάντσεζ είναι δύο παίκτες που έχουν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα τους. Είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες με πολλές δυνατότητες και θα ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Αναφορικά με το κόστος της μεταγραφής από την ομάδα, για τον Πενετό θεωρώ ότι θα ανερχόταν στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Σάντσεζ 3-4 εκατ. ευρώ. Τώρα για τις ετήσιες απολαβές τους δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο μια και αυτά ακόμη είναι θεωρητικά. Όσο για την περίπτωση υποβιβασμού της γαλλικής ομάδας, σίγουρα η αξία τους θα ελαττωθεί κατά ένα ποσοστό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φύγουν δίχως χρήματα».

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags