Facebook Pixel Για «παραρτήματα» αιχμές από τον μίστερ Skoda!
| 2014-11-24 13:26:00

Για «παραρτήματα» αιχμές από τον μίστερ Skoda!

Για «παραρτήματα» αιχμές από τον μίστερ Skoda!

Τι θέλει να μας πει ο πλέον αξιοσέβαστος μεγαλομέτοχος στην Ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου;

Δεν ψηφίζω για νέο πρόεδρο της σούπερ λίγκας κανέναν υποψήφιο αν δεν είναι ιδιοκτήτης, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ. Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωσή του ο Χρήστος Πανόπουλος, αφεντικό της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Τι θέλει να μας πει ο πλέον αξιοσέβαστος μεγαλομέτοχος στην Ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου;

Αξιοσέβαστος, γιατί; Δεν υπάρχει άνθρωπος του χώρου που δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του. Κι όχι μόνον! Κανένας από τους μεγάλους δεν μπορεί να σκεφθεί ότι θα τον έκανε τσιράκι του. Συμμαχικός ο Πανόπουλος, συνεργατικός με τον Κόκκαλη π.χ. ή, με τον Μελισσανίδη, όμως όχι “εργαλείο” τους.

Ασφαλώς και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μπορεί να είναι τεχνοκράτης κι όχι απαραίτητα πρόεδρος, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ. Να προέρχεται από μια ΠΑΕ, να υποδειχθεί από μια ΠΑΕ, αλλά να μην είναι ιδιοκτήτης της.

Ο μεγαλόμετοχος της Skoda Ξάνθη τι υπονοεί όταν αρνείται να ψηφίσει υποψήφιο μη μεγαλομέτοχο; Πολύ περισσότερο όταν η δική του θέση δεν θα επηρεάσει την όποια εκλογή νέου προέδρου, που έχει προγραμματίσει για σήμερα Δευτέρα. Με την δημόσια τοποθέτησή του ο Πανόπουλος καταδικάζει την “παραρτηματοποίηση” ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Αφήνει αιχμές ότι κάποιες ΠΑΕ, ακόμα κι αν ανήκουν στα χαρτιά σε ιδιοκτήτες, ελέγχονται από άλλο άτομο ισχυρής ΠΑΕ.

ΤΙΓΡΗΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ή ζούγκλας ο Μελισσανίδης, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags