Facebook Pixel ΠΑΟΚάρα θα περάσεις στην Τούμπα!
| 2014-11-27 22:53:00

ΠΑΟΚάρα θα περάσεις στην Τούμπα!

ΠΑΟΚάρα θα περάσεις στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ είχε τα... χάλια του για 60 λεπτά, όμως στο τελευταίο μισάωρο βελτιώθηκε και με δύο γκολ του Κλάους πέρασε με 2-0 από τη Μινσκ. Τώρα θέλει νίκη για πρόκριση με Γκινγκαμπ!

Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την... φωτιά και έκανε τη Μινσκ να μοιάζει με Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Γλύκος απέκρουσε όσες φορές χρειάστηκε και τελικά με τον Κλάους να σκοράρει στο 82' και στο 88', ο Δικέφαλος έφυγε με το «διπλό»!

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα νίκαγε στην Γαλλία με 2-1 την Γκινγκάμπ και πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει στην Τούμπα απλή νίκη με τους Γάλλους, για να περάσει στην επόμενη φάση...


Δύο ευκαιρίες και μαύρα χάλια...

Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και... φορτσάτος, όπως σε όλα του τα παιχνίδια και προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ, ωστόσο ήταν άτυχος. Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Αθανασιάδης βγήκε ολομόναχος τετ α τετ, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Περέιρα δεν μπόρεσε να σουτάρει σε κενή εστία. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει στα επόμενα δέκα λεπτά, ωστόσο μετά έριξε τους ρυθμούς και... έδωσε δικαιώματα. Η Μινσκ ισορρόπησε το ματς και απείλησε τον Γλύκο με κάποια μακρινά σουτ.

Ο Δικέφαλος από την άλλη ήταν κάκιστος, δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, ενώ στον 28' τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Κατσικάς αποχώρησε με πρόβλημα και ο Αναστασιάδης «θυσίασε» την πρώτη του αλλαγή, βάζοντας στο ματς τον Τζαβέλλα. Τελικά, το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τον Βίτορ ωστόσο στο φινάλε να χάνει καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Απαράδεκτοι!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αναστασιάδης πέρασε στο ματς τον Γκολάσα αντί του Σαλπιγγίδη, όμως η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Δικέφαλος είχε κάκιστη ανάπτυξη, ενώ έχασε και την κατοχή, με αποτέλεσμα η Μινσκ να τον πιέσει πολύ και να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ. Στο 50' ο Γλύκος είπε όχι με εντυπωσιακές αποκρούσεις σε σουτ των Αντάμοβιτς και Ντάσεβιτς, ενώ στο 56΄ο Έλληνας πορτιέρο σταμάτησε τις προσπάθειες των Αντάμοβιτς και Τζέτζε. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξυπνάει μετά το 65'. Κάπου εκεί, σταμάτησε η Μινσκ να μοιάζει... Ρεάλ Μαδρίτης!

Και τώρα... έλάτε στην Τούμπα!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε πάρα πολύ και με τον Περέιρα να ανεβάζει την απόδοσή του, πίεσε για το γκολ της νίκης. Στο 71' ο Κλάους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Περέιρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιγκνάτοβιτς με σουτ εντός περιοχής. Ο Δικέφαλος συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και στο 79' ο Τζανδάρης δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ από πολύ κοντά. Τελικά, η λύτρωση ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Περέιρα έβγαλε την ασίστ και ο Κλάους από κοντά και αμαρκάριστος έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης, σχεδόν από το ίδιο σημείο, αλλά λίγο πιο δύσκολα, στο 88' έκανε το 0-2 που ήταν και τελικό σκορ.

Εφόσον στο άλλο ματς του ομίλου η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 στην Γαλλία την Γκινγκάμπ, ο Δικέφαλος την τελευταία αγωνιστική θέλει απλή νίκη στην Τούμπα με τους Γάλλους για να περάσει δεύτερος.

Η Βαθμολογία:

Φιορεντίνα: 13
Γκινγκάμπ: 7
ΠΑΟΚ: 7
Μισκ: 2
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags