Facebook Pixel Πρόκριση σε... δύο μέρη
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-28 20:17:00

Πρόκριση σε... δύο μέρη

Πρόκριση σε... δύο μέρη

Η Αϊντχόφεν πήρε την ισοπαλία με 3-3 και την... πρόκριση στην έδρα της Εστορίλ χάρη στο γκολ του Βαϊνάλντουμ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, που διεκόπη το βράδυ της Πέμπτης λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα.

Η Εστορίλ ξεκίνησε με προίκα το υπέρ της 3-2 στη… δεύτερη ημέρα της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν που έγινε σε δύο μέρη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών της Πέμπτης, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, καθώς ο Βαϊνάλντουμ πέτυχε το γκολ-πρόκριση στο 82ο λεπτό.

Οπότε θα παρουσιαστεί βαθμολογικά αδιάφορη στο ματς με τον Παναθηναϊκό της 11ης Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική της φάσης του Europa League και οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο, αλλά και για βελτιώσουν την αναρρίχηση τους στην κατάταξη της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεπάι είχε ανοίξει το σκορ στο 6’ λεπτό του αγώνα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 12’, αλλά ο Νάρσινγκ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Ολλανδούς. Η πορτογαλική ομάδα έφερε τούμπα την κατάσταση μέσα σε ένα δεκάλεπτο, χάρη σε τέρματα των Κούκα (30’) και Αμάντο (39’).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags