Facebook Pixel Αποφάσισαν στην Τούμπα για Χακόμπο!
| 2014-11-30 00:30:00

Αποφάσισαν στην Τούμπα για Χακόμπο!

Αποφάσισαν στην Τούμπα για Χακόμπο!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog για τον Ισπανό πορτιέρο που δημιουργεί παντού και συνεχώς προβλήματα. Έχει μέλλον στην Τούμπα; Τι λέει ο Αναστασιάδης;

Έναν ακόμα «μπελά» έβαλε στο κεφάλι του ο ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς να το θέλει, καθώς οι τελευταίες φασαρίες και οι... τσαμπουκάδες του Σανθ Χακόμπο στην προπόνηση της Τενερίφης, ουσιαστικά τον έθεσαν ξανά στο περιθώριο και σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει σχετικά: "Είναι αλήθεια ότι είναι ανοιχτό το θέμα της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μου με την Τενερίφη, όμως, η τελική απόφαση ανήκει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να αποφασίσουν αν δέχονται να ολοκληρωθεί τώρα ο δανεισμός και να γυρίσω πίσω στην Τούμπα".

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί και θεωρούν ειλημμένη την απόφαση του ισπανικού συλλόγου για την απομάκρυνση του Χακόμπο. Για να συμβεί βέβαια αυτό και να λυθεί το συμβόλαιό του, θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Δικέφαλος.

Εδώ λοιπόν υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα, καθώς αν τελειώσει ο δανεισμός του, θα πρέπει να γυρίσει στην Τούμπα και στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ωστόσο, δεν επιθυμούν για κανένα λόγο την επιστροφή του και για αυτό του έχουν ήδη προτείνει είτε να λυθεί το συμβόλαιό του είτε να βρει άλλη ομάδα για να αγωνιστεί με καθεστώς δανεισμού!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν τον υπολογίζει σε καμία περίπτωση και δεν τον θέλει ούτε για τρίτο τερματοφύλακα, καθώς γνωρίζει καλά ότι σίγουρα θα βρει... μπελάδες λόγω του χαρακτήρα του. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν και είναι πρόθυμοι ακόμα και να τον... χαρίσουν. Αρκεί να φύγει το συμβόλαιο του και να γλιτώσουν και κάποια χρήματα!

MHΝ χάσετε κι αυτό:   Δείτε πως είναι σήμερα η Πετρούλα! (ΦΩΤΟ)
  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags