Facebook Pixel Φαγητό χωρίς βιταμίνες τρώει ο Ολυμπιακός
| 2014-12-01 00:22:00

Φαγητό χωρίς βιταμίνες τρώει ο Ολυμπιακός

Φαγητό χωρίς βιταμίνες τρώει ο Ολυμπιακός

Ποιος ασχολείται με την τεσσάρα του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα και το αμάν 1-2 του Πανθρακικού στην Τούμπα που αχ έγινε 3-2 από τον ΠΑΟΚ. Γράφει ο αποδυτηριάκιας

Όλα τα λεφτά είναι το ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που δεν ξέρουμε αν τελικά θα 'ναι ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη. Το ξέρουμε;

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σήμερα ο άξονας Αθήνας-Θεσσαλονίκης διαθέτει πέντε ομάδες, αφού είναι ξου ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής. Κι αυτό δεν είναι το χειρώτερο. Ότι έχουμε πρωτάθλημα με μονάχα τέσσερις “αστικές” ομάδες από το κέντρο και μονάχα μια από τη συμπρωτεύουσα.

Το χειρώτερο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνος του. Παλεύει μονάχος του ο φουκαράς ο Ολυμπιακός για την επιβιώσή του. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν κάποιοι δεν γουστάρουν να το διαβάζουν αυτό. Παίρνει το πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. Όλα είναι δικά του. Κι όμως!

Τι τρώει ο Ολυμπιακός για να διατηρείται στην κορυφή; Της πλάκας τροφή. Φαγητό χωρίς βιταμίνες του προσφέρει αυτό το πρωτάθλημα. Μακάρι να μην κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο αναβληθέν ντέρμπυ. Μακάρι να διατηρηθεί η διαφορά των δύο πόντων υπέρ του ΠΑΟΚ, γιατί όχι και να αυξηθεί στους πέντε. Γιατί, όχι; Να ανάψουν τα αίματα, ρε.

Έτσι κι έτσι ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε. Αγώνες σούπερ λίγκα, λέει, και αντί για μπάλλα τρώμε στη μάπα κλωτσοσκούφι. Αγώνες χωρίς αγωνιστικότητα. Χωρίς πάθος. Άντε να βάλουμε ένα γκολ να καθαρίσουμε. Άντε να μη φάμε γκολ να τη βγάλουμε κι αυτή την αγωνιστική.

Αυτό το ματσάκι Κέρκυρας-Ολυμπιακού 0-4 ήταν ο διασυρμός του πρωταθλήματος. Ο Γολιάθ βαριότανε να παίξει, μέχρι που σκεφτόσουν ότι προσπαθούσε να μη βάζει γκολ, τέτοια αστοχία. Ο δε Δαυίδ έμεινε στα αποδυτήρια, δεν βγήκε στη σέντρα.

ΓΙΑΤΙ καρδιοκτύπησε με Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags