Facebook Pixel Τσάκας για Άρη: "Έπαιξε σαν χωριό"!
| 2014-12-01 17:27:00

Τσάκας για Άρη: "Έπαιξε σαν χωριό"!

Τσάκας για Άρη: "Έπαιξε σαν χωριό"!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Βλάσης Τσάκας και μίλησε για την ομάδα του Άρη. Τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν πείθουν με την εικόνα τους και ανέφερε πως με αυτό το μπάτζετ η ομάδα θα έπρεπε να είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αντιπάλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως δεν αφήσαν τον Γαλανό να μπει στο γήπεδο:

«Αν έγινε είναι απαράδεκτο. Βέβαια, δεν το ξέρω το γεγονός».

Για το γεγονός πως είδε το παιχνίδι του Άρη με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:

«Πήγα και είδα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το όνομα του Άρη όπως και να το κάνουμε ελκύει».

Για το αν είχε ενδιαφερθεί για τον Άρη:

«Εγώ όταν έπρεπε να κάνω κίνηση για τον Άρη έγινε. Ο Άρης πήρε την απόφαση του και… περαστικά τους. Οι σοβαρές προτάσεις δεν βγαίνουν στη φόρα γιατί χαλάνε. Οι άνθρωποι του Άρη νομίζουν πως έχουν το… αλάθητο του Πάπα. Δικός μου άνθρωπος έκανε πρόταση και αγνοήθηκε στο μεταβατικό στάδιο που ήταν η Παπαγεωργίου και έφευγε. Εγώ στοιχηματικά παιχνίδια δεν παίζω για κανέναν και για τίποτα. Είχα πείσει εταιρεία που ήθελε να βάλει τα προϊόντα της να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον Άρη με συγκεκριμένο πλάνο. Ήταν από την εταιρεία που έχει το «Miami Beach». Φαίνεται πως ο Άρης θέλει κάποιον… Σεΐχη. Ο Άρης διάλεξε τον κ. Γαλανό».

Για το παιχνίδι του Άρη με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:

«Ο Άρης έπαιζε με ένα χωριό αλλά εγώ είδα δύο χωριά να παίζουν. Αν έλειπε ο Πόι, ο Καπνίδης και ο Προβατίδης δεν υπήρχε καμία ποιότητα. Μάλλον οι υπόλοιποι παίκτες είναι από τον… πλανήτη Άρη. Η ΑΕΚ ανέβηκε τρένο αλλά ο Άρης θα παλέψει. Βέβαια, ορισμένες ομάδες χάνουν μόνο από τη φανέλα. Το Κοκκινόχωμα αν καταλάβαινε πως είναι ο Άρης θα τον κέρδιζε».

Για το μπάτζετ του Άρη:

«Δεν μπορώ να καταλάβω που πάει αυτό το μπάτζετ. Με 600.000 ευρώ φτιάχνεις τρομερή ομάδα. Ο Άρης δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπάτζετ του Άρη είναι 3 φορές πάνω από Καβάλα και Πανσερραϊκό. Θα έπρεπε ο Άρης να είναι 25 βαθμούς πάνω».

Για το αν θα δυσκολευτεί ο Άρης να ανέβει την κατηγορία:

«Πρέπει βέβαια να παίζεται σωστά το παιχνίδι χωρίς παρασκήνιο. Αν το παιχνίδι παιχτεί στις 4 γραμμές και ενισχυθεί η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός ο Άρης θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Στην ΑΕΚ δεν έχουν βάλει φράγκο και κάνουν τους τιμητές των πάντων. Ο Μελισσανίδης αυτή τη στιγμή δεν έχει βάλε τίποτα. Η ΑΕΚ συντηρείται από τον κόσμο της και τους σπόνσορες. Ο Άρης έχει μια παρόμοια ιστορία και μόνο που συζητάει για το αν θα βγει από την κατηγορία είναι ντροπή για την ομάδα».

Για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:

«Ας δούμε το παιχνίδι πρώτα. Δεν είμαι άνθρωπος των σεναρίων. Το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα στις γραμμές. Αν βρεθεί κάποιος… Σπάθας αυτό αφορά τον διαιτητή και όχι τις ομάδες. Υπάρχουν κάτι παιδάκια που νομίζουν ότι αν δώσουν ένα σφύριγμα θα έχουν την εύνοια. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή και πιστεύω θα φύγει με αποτέλεσμα. Η άμυνα του Ολυμπιακού μπάζει, ο Αμπιντάλ δεν πηδάει και ο Μποτία… δεν υπάρχει! Βέβαια και ο Ολυμπιακός έχει δύο πολύ καλούς ακριανούς και θα μείνουν πολύ λίγο στην ομάδα».

Για το αν έχει ενδιαφερθεί για την Λάρισα:

«Η Λάρισα είναι ένα μαγαζί πολύ ελκυστικό, δεν το έχουμε μελετήσει το πράγμα αλλά αν οι συνθήκες οδηγούν προς εκεί κανείς δεν θα έλεγε όχι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags