Facebook Pixel Φεύγει, αλλά που θα πάει;
| 2014-12-01 20:50:00

Φεύγει, αλλά που θα πάει;

Φεύγει, αλλά που θα πάει;

Μέσω Facebook ο Τιερί Ανρί ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς μετά από 4,5 χρόνια στην ομάδα του MLS.

Ο Γάλλος, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, ξεκαθάρισε ότι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να φύγει από τον σύλλογο της Νέας Υόρκης και πλέον ελεύθερος μπορεί να πάει σε μια άλλη ομάδα ή να επιστρέψει με κάποιον άλλο ρόλο στην Άρσεναλ, φήμες για το οποίο υπάρχουν εδώ και καιρό.

Μάλιστα η φωτογραφία στην σελίδα του στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης με το «Έμιρεϊτς», όπως και να το κάνουμε, «φουντώνει» ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο.

Ο ίδιος, πάντως, έγραψε ότι τις επόμενες μέρες θα σκεφτεί ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Ανρί έγραψε στο Facebook: «Παίρνω αυτή την ευκαιρία για να ανακοινώσω ότι δυστυχώς το Σάββατο ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Η απόφαση είχε παρθεί ότι θα έφευγα μετά την λήξη του συμβολαίου μου και παρόλο που αυτό δεν θα άλλαζε, δεν ήθελα να αποσπάσει την ομάδα από την πρόοδο .

Απόλαυσα πάρα πολύ τα 4,5 χρόνια εδώ και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, που έκαναν τον χρόνο μου εδώ τόσο ευχάριστο.

Μια ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους οπαδούς που πάντα υποστήριζαν την ομάδα στις καλές, στις κακές και στις άσχημες στιγμές με ήλιο, με βροχή και με χιόνι. Εσείς σημαίνεται πολλά για εμένα και σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη υποστήριξη σας.

Τώρα θα πάρω μερικές μέρες για να αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags