Facebook Pixel Γράφει ιστορία η Νίκη, ξεκόλλησε από τον πάτο!
| 2014-12-07 20:14:00

Γράφει ιστορία η Νίκη, ξεκόλλησε από τον πάτο!

Γράφει ιστορία η Νίκη, ξεκόλλησε από τον πάτο!

Η Νίκη Βόλου είναι... ζωντανή και πλέον μπορεί να ελπίζει ακόμα και στο «θαύμα» της παραμονής. Οι Βολιώτες επικράτησαν άνετα 2-0 της Καλλονής με σκόρερ τον Σκουρτάι και για πρώτη φορά δεν είναι τελευταίοι στην βαθμολογία.
 

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τη Νίκη Βόλου, η οποία πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον τελευταίο Εργοτέλη, ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο, αφού την Δευτέρα πηγαίνει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Καλλονή ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 15' έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Λεοζίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Μετά το 20λεπτο η Νίκη ανέβασε ρυθμούς και απείλησε με ένα πολύ καλό σουτ του Σκουρτάι, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Χογκ. Η συνέχεια όμως κύλησε χωρίς φάσεις και έτσι πήγαμε στην ανάπαυλα με ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς.

Στην επανάληψη ωστόσο, η Νίκη ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς στο 46' μετά από απόκρουση του Χογκ, ο Σκουρτάι πρόλαβε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους, ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στα επόμενα λεπτά η Καλλονή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε στο 69' και στο 70' με τους Καμαρά και Μαχλελή, όμως στο 77' ο Σκουρτάι κινήθηκε εξαιρετικά στην κόντρα και έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (46’ Αργύρης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (70’ Κυζιρίδης), Κοτσαρίδης, Μάρτινς, Σκούρτης (80’ Τζιώρας).
Στον πάγκο οι: Δημιζας, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Μέτσε,

Καλλονή (Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντεγιό, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (59’ Ναβάρο), Μανούσος (68’ Κύπρου), Καμαρά, Ντελγκάδο (78’ Μίνγκας)
Στον πάγκο οι: Αλέξιτς, Καλτσάς, Χωριανόπουλος, Τσαμπούρης.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητές: Αρετόπουλος, Μερκενίδης, Πασχάλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags