Facebook Pixel Ολική επαναφορά για Άστον Βίλα!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-07 22:54:00

Ολική επαναφορά για Άστον Βίλα!

Ολική επαναφορά για Άστον Βίλα!

Η ψυχή και το πάθος επιβραβεύτηκαν! Η Άστον Βίλα δεν… λύγισε μετά το γρήγορο γκολ της Λέστερ και έφερε τα πάνω – κάτω στην αναμέτρηση, πανηγυρίζοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Οι «χωριάτες» έπιασαν κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση και δικαίως έφτασαν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, που τους ανέβασε στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κλαρκ στο 17΄ με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 71’ ο Χάτον, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βίλα, ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους προηγήθηκαν στο 13’ με τον Ουλόα, όμως στη συνέχεια κατέρρευσαν, ενώ αγωνίστηκαν από το 80’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κοντσέσκι.

Το ματς:

Ωραίο θέαμα, αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες και δύο γκολ προσέφερε το πρώτο ημίχρονο. Η Άστον Βίλα είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Λέστερ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα. Μόλις στο 13’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ουλόα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Βίλα, Γκουζάν και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Οι «χωριάτες», όμως, δεν… λύγισαν και λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 17’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γουέστγουντ, ο Κλαρκ βρέθηκε μόνος και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1! Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι «έπνιξαν» τον αντίπαλο, κάτι που αποτυπώθηκε και στο 72% κατοχή που είχαν στο πρώτο μέρος, όμως καμία από τις επόμενες τελικές προσπάθειές τους δεν βρήκε στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 43’ η Βίλα έχασε ένα σημαντικό μέλος της μεσαίας της γραμμής, αφού ο Γουέστγουντ αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Βαρντί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το πρέσινγκ των γηπεδούχων αυξήθηκε και ανάγκασε τη Λέστερ να οπισθοχωρήσει μαζικά. Στο 54’ ο Μπεντεκέ έχασε μοναδική ευκαιρία μπροστά από τον Σμάιχελ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Δανός τερματοφύλακας προέβη σε ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Αγκμπονλαχόρ.

Η Βίλα δεν το έβαλε κάτω. Συνέχιζε να πιέζει, ευελπιστώντας πως η… τρίτη θα ήταν και η φαρμακερή για τους φιλοξενούμενους. Προς ικανοποίησή της, η επιμονή απέφερε καρπούς, αφού στο 71’ ο Αγκμπονλαχόρ βγήκε στην κόντρα, πάσαρε στον ανενόχλητο Χάτον και εκείνος με ψύχραιμο σουτ έκανε την ανατροπή!

Στα εναπομείναντα λεπτά η Λέστερ επιχείρησε να βγει στην επίθεση, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Λάμπερτ απομάκρυνε τους κινδύνους. Τα πράγματα για τους ουραγούς της βαθμολογίας έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 80’ όταν έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα ο Κοντσέσκι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Πηγή: england365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags