Facebook Pixel «Εύχομαι να πετύχει ο Πανιώνιος»
| 2014-12-08 22:52:00

«Εύχομαι να πετύχει ο Πανιώνιος»

«Εύχομαι να πετύχει ο Πανιώνιος»

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος σε συνέντευξη του στον NOVA ΣπορFM μίλησε για τους λόγους που τον έφεραν εκτός τεχνικής ηγεσίας Πανιώνιου, ευχόμενος στην πρώην πλέον ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο: «Συνεργαζόμαστε χρόνια και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Συζητήσαμε τα προβλήματα της ομάδας. Όλο αυτό τον καιρό υπήρχαν κάποια προβλήματα. Συγχρόνως ήμασταν αρκετά άτυχοι. Θεωρήσαμε πως για να αλλάξει η ψυχολογία, καλό είναι να αλλάξει ο προπονητής, αφού εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αλλάξουν οι παίκτες».

Για το έργο που θα αντιμετωπίσει ο αντικαταστάτης του: «Δεν μπορώ να ξέρω αν θα ξεπεραστούν τα προβλήματα. Κάθε προπονητής βάζει τα δικά του στοιχεία και τη δική του φιλοσοφία σε μια ομάδα. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα, έχω δεθεί με τους ανθρώπους και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Αξίζει η προσπάθεια που έχει γίνει, μακάρι να σωθεί και από του χρόνου να υπάρξει διαφορετικά στο πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να σωθεί: «Πίστευα από την αρχή πως μπορεί. Υπάρχει απειρία και αρκετά νέα παιδία στο ρόστερ, αλλά μπορεί. Αν ξεκινήσει με νίκη στο ερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ και διαχειριστεί τα υπόλοιπα τρία δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, νομίζω πως έχει τις δυνατότητες να σωθεί. Αυτό το πρωτάθλημα θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και στις πρώτες θέσεις και στις τελευταίες. Μέχρι το ματς με τον Παναιτωλικό στο δεύτερο γύρω πιστεύω πως θα φανεί αν ο Πανιώνιος και οι υπόλοιποι καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους».

Για την ατυχία: «Δεν θα πρέπει να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά όντως η ομάδα σε αρκετά παιχνίδι επέβαλε τον ρυθμό της, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και παρόλα αυτά βρίσκεται σ' αυτή τη θέση. Όλες οι λεπτομέρειες ήταν εις βάρος μας. Πολλές ομάδες μπορεί να μην είχαν καλή λειτουργία ή το εύκολο γκολ, αλλά ό,τι λάθος έκαναν δεν το πλήρωναν. Εμείς ό,τι λάθος κάναμε το πληρώσαμε. Θέλω να είμαι μετρημένος, αλλά η ατυχία ήταν σημαντικό κομμάτι για μας. Εύχομαι στον νέο προπονητή να έχει καλύτερη τύχη».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Πανιώνιο: «Στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Ο Πανιώνιος μου έκανε την τιμή να κάτσω στον πάγκο της πιο ιστορικής ομάδας, που έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι θα πρέπει να είναι και η δική μου προοπτική, αν εξεταστεί πως κατέβηκε αυτή η ομάδα και τι ποδόσφαιρο προσέφερε, με όσα λάθη μπορεί να έχω κάτι.Έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για μένα. Φαντάζομαι μ' αυτή την ανακοίνωση δείχνουν πως έχουνε εκτιμήσει το έργο μου. Αν υπάρχει εκτίμηση κι απ' τις δύο μεριές, γιατί να μην ξανασυνεργαστούμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Όταν ήρθε ο ΠΑΣ να παίξει με εμάς, ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Σε ένα κρίσιμο ματς, τους αναστήσαμε, όπως αναστήσαμε πολλές ομάδες. Μια νίκη μπορεί να σου δώσει ένα παραπάνω κίνητρο, μεγαλύτερη ψυχολογία και ν φέρεις αυτά τα αποτελέσματα, όπως του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Εκπληκτικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, όμως μετά την ανατροπή του Ολυμπιακού στάθηκε τυχερός ο ΠΑΣ, όπως είπε και ο προπονητής του».

Για τη σχέση του με τους παίκτες του Πανιωνίου: «Νομίζω η εκτίμηση των παικτών είναι το μεγαλύτερο παράσημο των προπονητών. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι -κάποιοι παίκτες κοιτούν περισσότερο το εγώ τους και υπάρχει γκρίνια να δεν παίξουν- όμως θεωρώ πως με τους περισσότερους έχω καλή σχέση και είχαμε μια καλή συνεργασία. Θέλω να τους ευχαριστήσω». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags