Facebook Pixel Τι λέει ο Τσόρι για την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού;
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-10 10:42:00

Τι λέει ο Τσόρι για την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού;

Τι λέει ο Τσόρι για την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού;

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Μάλμε ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα πανέμορφο γκολ - Τι είπε ο Αργεντικός παικταράς για την συνέχεια των "ερυθρόλευκων";

"Εμείς κάναμε σήμερα τη δουλειά μας και έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Δεν μας σημάδεψε η τύχη στο άλλο ματς του ομίλου, αλλά νομίζω ότι σαν ομάδα αφήσαμε μία καλή εικόνα στην διοργάνωση και είμαστε ευχαριστημένοι από την συνολική δουλειά", ήταν τα πρώτα λόγια του Τσόρι στο Sport24.gr και κατέληξε:

"Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε πρώτα στο πρωτάθλημα και μετά στο Γιουρόπα Λιγκ".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είπε: "Το γεγονός ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη είναι προφανώς ένα κίνητρο για εμάς. Νομίζω ότι αν παίξουμε όμως σήμερα με πείσμα, έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε μακριά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να παίζουμε ομαδικά".

Για το γκολ που πέτυχε, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ επειδή ήταν σε μία δύσκολη στιγμή του αγώνα που μας είχανε ισοφαρίσει. Σε μία χρονική στιγμή που τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα για εμάς, το να πετύχεις ένα γκολ, όμορφο γκολ, είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε παίχτη. Βέβαια περισσότερο απ όλα αυτό το γκολ βοηθά για τη νίκη".

Τέλος, για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από το χειροκρότημα του κόσμου όταν έγινα αλλαγή. Αυτή την αγάπη που μου δείχνει θέλω να την ανταποδίδω στο γήπεδο με την απόδοση μου και το γεγονός ότι όταν βγήκα το γήπεδο με χειροκρότησε, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια. Να βελτιώνομαι περισσότερο. Τους ευχαριστώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags