Facebook Pixel Ο Η. Αντύπας για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-10 13:22:00

Ο Η. Αντύπας για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού!

Ο Η. Αντύπας για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού!

Έχει γίνει… συνήθεια πλέον, ο Ολυμπιακός να φορά πάντα κοντομάνικα στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες, είτε θα παίρνουν το εισιτήριο για τους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είτε θα συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Φέτος οι πρωταθλητές θα ακολουθήσουν την δεύτερη διαδρομή, αλλά σε μεγάλο βαθμό το καθήκον τους το έκαναν.
Σε όμιλο με την πρωταθλήτρια Ισπανίας (και φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ), την πρωταθλήτρια Ιταλίας και την πρωταθλήτρια Σουηδίας, συγκέντρωσαν εννέα βαθμούς, όλους στο απόρθητο Καραϊσκάκη, όπου έχουν λυγίσει ομάδες και ομάδες.

Η Μάλμε πάλεψε, πέτυχε δύο γκολ από το πουθενά και κόντρα στη ροή του ματς (ειδικά το πρώτο που είναι από κόντρα σε κόρνερ, δεν γίνεται να το δέχονται ομάδες με την εμπειρία του Ολυμπιακού), αλλά στο τέλος έσκυψε και αυτή το κεφάλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρκετά καλοί στο επιθετικό κομμάτι. Πέτυχαν τέσσερα γκολ και έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Ευκαιρίες σε καίρια σημεία του ματς, το οποίο μπορούσαν και έπρεπε να καθαρίσουν πολύ πιο εύκολα. Δεν πρόκειται να αναλύσουμε, το τι ακριβώς έγινε στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε, θα έχετε διαβάσει ουκ ολίγα κείμενα για τη νέα ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού. Το θέμα κατά τη γνώμη μας, είναι η επόμενη μέρα.

Τα τέσσερα γκολ, λογικά θα επιδράσουν θετικά στη ψυχολογία των παικτών, προκειμένου να πάρουν τα πάνω τους και να πατήσουν γκάζι στο πρωτάθλημα. Γιατί, εάν το κάνουν αυτό, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τους κοντράρει κάποιος από τους αντιπάλους.

Σε αυτόν βέβαια που έφυγε ένα μεγάλο βάρος, είναι ο Μήτρογλου. Ένας επιθετικός που από την αποθέωση, γνώρισε τις αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη. Το γκολ που πέτυχε, το οποίο ήταν πέρα για πέρα κρίσιμο, ζέστανε τον κόσμο και πλέον είναι στο χέρι του να παίξει χωρίς άγχος και να αρχίσει να… πυροβολεί, όπως αυτός ξέρει.

Στην επόμενη μέρα, φυσικά και υπάρχει το Γιουρόπα Λιγκ. Με μια πρώτη ματιά, ομάδες μεγαθήρια δεν υπάρχουν, αλλά θα περιμένουμε πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να δούμε ποιους αντιπάλους θα έχουν οι Πειραιώτες. Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πιο βατή και ταιριάζει στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία του. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, που θα έχουν ολοκληρωθεί οι όμιλοι…

Θα κλείσουμε φυσικά το κείμενο, με την υπόσχεση του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν μεταγραφές, κάτι που θέλει ο κόσμος και φυσικά το έχει ανάγκη η ομάδα, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της. Και φυσικά ο δυνατός Ολυμπιακός, μπορεί να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν και στο τέλος της, κανείς να μην θυμάται τα στραβοπάτηματα…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags