Facebook Pixel Αποθέωσε Παναθηναϊκό και Λεωφόρο!
| 2014-12-10 20:18:00

Αποθέωσε Παναθηναϊκό και Λεωφόρο!

Αποθέωσε Παναθηναϊκό και Λεωφόρο!

Ο προπονητής της Εστορίλ, Ζοσέ Κουσέιρο, αφού ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ήρθε για... τουρισμό στην Ελλάδα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι.

«Όλοι προετοιμάζουμε τις ομάδες μας για τη νίκη κι αυτό το κάνουμε ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν πιθανότητες ή όχι. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε κάνει προετοιμασία με σκοπό να κερδίσουμε τον αγώνα. Μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ξανασκεφτούμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο «τριφύλλι». «Πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αλλά βρίσκει το δρόμο του. Στηρίζεται σε αρκετούς νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή. Όμως είναι μεγάλη ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Ερωτηθείς για το αν θα κάνει αλλαγές, απάντησε: «Δεν έχουμε όλη την ομάδα μαζί μας, αλλά έχουμε μια αρκετά ικανή ομάδα για να τα καταφέρει. Θα αποφασίσω για τη σύνθεση μετά την τελευταία προπόνηση».

Για την ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανέφερε: «Ο αγώνας της Πέμπτης θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά της Πορτογαλίας, αλλά είναι καλό και για τη δική μας ομάδα να αισθανθεί αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα για όποιον αγαπά το ποδόσφαιρο, άρα κι εμείς θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το κλίμα και τον αγώνα».

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Γιόχαν Ταβάρες, είπε: «Όπως πάντα ερχόμαστε με σκοπό τη νίκη. Μια τέτοια νίκη θα είναι ιστορική. Όλοι οι παίκτες στενοχωρηθήκαμε με τον τρόπο που χάσαμε από την Αϊντχόφεν, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κι έχουμε έρθει εδώ πέρα για να κερδίσουμε. Εμείς δεν αλλάζουμε τον τρόπο που παίζουμε, είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με την Μπενφίκα, είτε με την Πόρτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags