Facebook Pixel Εξελίξεις με Άλβες και Ολυμπιακό!
| 2014-12-10 20:48:00

Εξελίξεις με Άλβες και Ολυμπιακό!

Εξελίξεις με Άλβες και Ολυμπιακό!

Τι γίνεται με το θέμα του Πορτογάλου στόπερ και τι λέει ο ίδιος για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτή την φορά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα...

Με... φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, καθώς όπως δήλωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το ματς με τη Μάλμε, η διοίκηση έχει αποφασίσει να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις τον Ιανουάριο για την ενίσχυση της ομάδας.

Πολύ ψηλά λοιπόν στην σχετική λίστα των μεταγραφών, φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του Μπρούνο Άλβες, με τους Τούρκους να επιμένουν και σήμερα για τη μετακίνησή του από τη Φενέρ στο Λιμάνι του Πειραιά.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι 33 ετών και έχει κάνει δεκαετή καριέρα στην Πόρτο από την οποία πήγε με 20 εκ. ευρώ στην Ζενίτ και από πέρσι αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ, αλλά φέτος έχει παίξει πολύ λίγο και είναι προς παραχώρηση.

Τι λέει όμως ο ίδιος για την πιθανή επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία του στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Πόρτο στο ξεκίνημα της καριέρας του; Ιδού!

«Μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από καμία ελληνική ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε, που λήγει σε ενάμιση χρόνο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε αρχικά στο sport24.gr και συνέχισε: «Σίγουρα η προοπτική να αγωνιστώ την Ελλάδα με ενδιαφέρει, γιατί είναι μία χώρα στην οποία πέρασα πολύ καλά τη διάρκεια της σεζόν που αγωνίστηκα εκεί. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις και μακάρι μία μέρα να επιστρέψω στην Ελλάδα».!

Διαβάστε κι αυτό: Καραπαπάς: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags