Facebook Pixel Ματσάρα με... εξάρα!
| 2011-05-08 01:14:00

Ματσάρα με... εξάρα!

Ματσάρα με... εξάρα!

Ζωντανές τις ελπίδες του τίτλου κράτησε η εκπληκτική Ρεάλ Μαδρίτης που συνέτριψε τη Σεβίλλη μέσα στο «Σάντσεθ-Πιθχουάν» με 6-2 κι μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Τέσσερα τέρματα ο Ρονάλντο, από ένα Ράμος και Κακά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Μουρίνιο «άλωσαν» το «Σάντσεθ-Πιθχουάν» δίνοντας ένα ηχηρό... χαστούκι στη Σεβίλλη, την οποία και διέσυραν με το εκκωφαντικό 6-2.

Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι «μερένχες», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει  τέσσερις φορές. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Σέρχιο Ράμος στο 21’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, στο 31’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-2. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Κακά ανέβασε τον δείκτη στο 0-3.

Στο 61’ ο Νεγράδο πέτυχε το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους, το οποίο όμως δεν πτόησε τον ασταμάτητο Κριστιάνο που τέσσερα λεπτά αργότερα (65’) έκανε το 1-4. Ο εμπνευσμένος Ρονάλντο ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 70’, ενώ στο 75’ έβαλε και το τέταρτο προσωπικό του τέρμα, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-6. Η Σεβίλλη προσπάθησε να μετριάσει τον διασυρμό της, με το Νεγρέδο να μειώνει σε 2-6 στο 84’.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε έτσι τα 33 τέρματα στην Primera Division, αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι με 31 γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags