Facebook Pixel "Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα"
| 2014-12-11 18:40:00

"Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα"

"Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα"

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη, Γιώργος Γαλανός, αφού έδωσε διορία ως τις 22 του μήνα, σε όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται για την ομάδα, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για πλημμελή διοίκηση, κακούς χειρισμούς, αλλά και για το οικονομικό…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γαλανός

Για την αλλαγή των αρχηγών: «Ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τους αρχηγούς. Με πρόσβαλαν, το συγχώρεσα. Πιο μικροί αυτοί, πιο μεγάλος εγώ. Επίσης η απεργία με ενόχλησε. Προτιμούσα να βάλω κάποιον πιο ώριμο σε ηλικία να μπορούμε να συννενοηθούμε. Ακόμη και για την αποχή είπαμε ας μας έπαιρναν ένα τηλέφωνο να μας ενημέρωσουν"

Για τον Ψυχογιό: «Πιο πολύ αγωνιστικοί οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας. Δεν ήταν τόσο οικονομικοί. Δεν ήταν και από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Μακάρι να είναι τέλειος αγωνιστικά και να έμενε. Λειτουργήσαμε έντιμα στην απόφαση μας, όπως και με τον Ν” Λουντούλου, που τους άφησαμε έγκαιρα να φύγουν και όχι την τελευταία στιγμή»

Για τα πόσα χρήματα έχει βάλει στο περίπου στον Άρη: «Εχω βάλει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ με 190.000 ευρώ έσοδα!

Για τον Κόκε: «Οικονομικά τα έχουμε βρει. Στις 3 με 4 του μήνα έρχεται απ΄όσο ξέρω. Ανεβήκαμε την προσφορά μας, απλά μιλάμε με πολλούς ξένους και δεν μπορούμε να μιλάμε με όλους. Αναφορικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν πρέπει να τα αναλύουμε».

Για την εκκαθάριση: «Καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Επί της ουσίας αργήσαμε. Ούτε ο νόμος μας πτοεί, ούτε τίποτα. Τον Μάιο θέτουμε ως ημερομηνία. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που μπήκαν οι υπογραφές το τρέχουμε. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Εχω δικηγόρο, τον κ. Σιμόπουλο, εκκαθαριστές και τον πρόεδρο του ΑΣ."

Για την ημερομηνία που έθεσε για ενδιαφέρον από επενδυτές: «Θέλω κάποιοι άνθρωποι να το βγάλουν από το μυαλό τους. Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα. Θα τον πληρώσω. Βάζουμε 22 του μήνα για το καλό του Άρη, για να γίνουν οι μεταγραφές.Με τον Ζαμπέτα δεν έχω μιλήσει ποτέ. Ας φέρει τον επενδυτή και θα κάνουμε… παρτι! Τιμή μου να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής. Δεν χρειάζεται να του δώσω εξουδιοδότηση. Ας τον βρει ο ίδιος».

Για το ότι πριν καιρό είχε απαξιώσει τους Ισπανούς και τώρα είχε ραντεβού μαζί τους: «Δεν είπα τους Ισπανούς αναξιόπιστους αλλά το τότε σύστημα του ΑΣ που με απαξίωσε. Τη Δευτέρα αναλάβαμε και ο τότε πρόεδρος του Άρη είχε ραντεβού μαζί τους την Τρίτη, αυτό σχολίασα αρνητικά, όχι τους ίδιους. Μου ζήτησαν ραντεβού και το δέχτηκα. Ας μου φέρουν εγγυητικές και βλέπουμε. Αν μου αποδείξει ότι έχει τα χρήματα τότε θα συζητήσουμε. Μου είπαν να μου δώσουν τα λεφτά που έβαλα και τους είπα ότι δεν θέλω… φράγκο! Ο Άρης δεν είναι δικός μου,ούτε των Ισπανών. Είναι του λαού του, αυτός θα αποφασίσει. Ακούω όσους θέλουν να μου πουν κάτι και κρίνονται εκ του αποτελέσματος».

Για το αν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης παικτών με τον ίδιο: «Καλώς ή κακώς ήρθαν πριν έρθω εγώ. Οι περισσότεροι. Αυτό με το συμφωνητικό ήταν μεγάλο λάθος. Μας βολεύει εμάς αλλά όχι τους παίκτες.Εμείς το θέλουμε και θα το κάνουμε. Κάποιος ίσως τους έβαζε λόγια. Δεν είναι άριστη η σχέση γι αυτό και φέραμε τον κ. Τοπαλίδη για να το φέρει αυτό το θέμα στην εντέλεια.

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν την ομάδα: «Λοιπόν, δίνουμε τα κλειδιά στον ΆΣ. Όποιος θέλει μέχρι τις 22 του μήνα μπορεί να έρθει και να καταθέσει την πρόταση του στον ΑΣ και να πάρει την ομάδα. Περιμένουμε όποιον έχει πρόταση κι εμείς θα είμαστε δίπλα του. Αν δεν έρθει μέχρι τις 22 εμείς συνεχίζουμε με ότι είχαμε πει. Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω.Οικονομικά τα έχουμε βρει με τον Δάρλα και υπογράφουμε σε λίγη ώρα, αλλά και με τον Κόκε. Όποιος θέλει να πάρει το σωματείο τους παίκτες τους δύο τους κάνω εγώ δώρο».

Για τα συμφωνητικά: «Στην Γ’ Εθνική υπάρχει απεργία πείνας. Όχι απεργία. Ακόμα και στα συμφωνητικά προτοτυπήσαμε. Ακόμα περιμένω τους παίκτες να φέρουν συμφωνητικά αλλά δεύτερη εβδομάδα και δεν έχουν φέρει. Θέλουμε συμφωνητικά και θα τα κάνουμε άσχετα τώρα αν δεν θέλουν. Άρης είμαστε και φροντίσαμε και για την ασφάλιση τους. Κάναμε κάποιες κινήσεις, άρα δεν είμαστε τόσο άχρηστοι όπως λένε κάποιοι. Όπως ο κ. Τοπαλίδης κτλ.»

Για τις πληρωμές: «Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν αύριο στις 14:00. Θα γίνει και δεύτερη πληρωμή μέχρι τις 20 του μήνα. Και οι υπάλληλοι από εβδομάδα. Θέλουμε πριν τα Χριστούγεννα να είναι όλοι εντάξει. Είναι τιμή που είμαι σε αυτό το πόστο. H καρέκλα που κάθομαι είναι ηλεκτρική.Ξέρω ότι άργησαν να πληρώσω 8 μέρες και έχουν πει διάφορα.Με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η παραφιλολογία. Είμαστε πρώτοι και κάθε μέρα βλέπουμε και διαβάζουμε (ο Γαλανός διαβάζει πρωτοσέλιδα). Μέχρι τέλη Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν πάρει το 1/3 των μισθών τους. Σήμερα αν θεωρείται τις πληρωμές… γιοκ είστε λάθος τότε. Αν το γράφει ο δημοσιογράφος αυτός θα τον ρωτήσω. Είναι πληρωμένος; Η ομάδα πηγαίνει πίσω με τέτοιες καταστάσεις. Περί της ομάδας, έχω ένα χαρτί από τον προηγούμενη προπονητή για μία ομάδα που στοιχίζει 514 χιλιάδες ευρώ. Ο Άρης δεν έχει έσοδα από πουθενά, μόνο από την NOVA. Όλοι να βοηθήσουμε, Όλοι ζημιωμένοι θα βγούμε αν δεν βγει ο Άρης. Ζητάω δικαιοσύνη και όχι αβάντα! Όχι τοσο σκληρά πράγματα. Συν εκκαθάριση, συν 38 έμμισθοι στην ΠΑΕ , συν και τα τμήματα υποδομής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags