Facebook Pixel Το σχόλιο του Χ. Σωτηρακόπουλου για τον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-12 14:12:00

Το σχόλιο του Χ. Σωτηρακόπουλου για τον Παναθηναϊκό!

Το σχόλιο του Χ. Σωτηρακόπουλου για τον Παναθηναϊκό!

Οταν καταφέρνεις να φέρνεις στα μέτρα σου παιχνίδια, στα οποία δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, πρέπει να τα «κλειδώνεις» νωρίς...

Στην παγωμένη Λεωφόρο από τη βροχή και το κρύο και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι «πράσινοι» που είχαν έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα, απέφυγαν το γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, χάρη σε ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση του Στιλ και ξεκίνησαν δειλά-δειλά να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Η όποια δικαιολογία για το αδιάφορο του παιχνιδιού καταρρίπτεται άμεσα από την παρουσία του κόσμου. Οταν, παρά τις δυσμενείς συνθήκες, έρχονται στο γήπεδο κάποιες χιλιάδες θεατών για να συμπαρασταθούν σε μία ομάδα που έχει «μουντζουρώσει» τελευταία το ευρωπαϊκό της προφίλ, πρέπει να αποζημιώνονται...

Γι' αυτόν τον κόσμο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού όφειλαν μια καλύτερη εικόνα από τo ξεκίνημα και τουλάχιστον μία νίκη, ώστε να μην κλείσει με νέα αποτυχία, η παρουσία στους ομίλους.

Το γκολ του Καρέλη έδειχνε πως αυτή η νίκη της παρηγοριάς (που συνοδεύεται και από το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ), θα ερχόταν. Το να «σβήνεις», όμως, τη συγκέντρωσή σου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πάντα μία δαπανηρή πολυτέλεια. Ακόμα και απέναντι σε ομάδα τρίτης ταχύτητας από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Έτσι, η Εστορίλ ισοφάρισε και άφησε τελευταίο τον Παναθηναϊκό με μόλις δύο πόντους και την πικρή γεύση τού πόσο διαφορετικά ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή παρουσία από τα όποια όνειρα είχαν γίνει μία ζεστή νύχτα του Ιουλίου με το 0-0 στη Λιέγη. Τώρα, οφείλει από το ματς με τον Πανθρακικό να βάλει στη σειρά κάποια καλά αποτελέσματα και να «ζεστάνει» -μαζί με τις όποιες ελπίδες του για τίτλο- και τον κόσμο που «κρύωσε» ξανά αυτό το παγωμένο βράδυ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags