Facebook Pixel Πριν τον Ολυμπιακό... η μεγάλη σφαγή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-12-15 21:55:00

Πριν τον Ολυμπιακό... η μεγάλη σφαγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν τον Ολυμπιακό... η μεγάλη σφαγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντνιέπρ θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό δεν θα συνέβαινε, αν δεν είχα παρακολουθήσει ένα από τα μεγαλύτερα διαιτητικά σφάλματα των τελευταίων ετών.

Η Ντνιέπρ πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα με... σπόντα και με πολλά παράπονα από την Καραμπάγκ, η οποία θα έπρεπε να είναι στην θέση της!

Η Καραμπάγκ δικαιολογημένα φωνάζει για την διαιτησία του αγώνα με την Ίντερ στο Μπακού, καθώς στο 90’+5 της ακυρώθηκε για οφσάιντ κανονικό γκολ, τέρμα που θα της έδινε την πρόκριση! Έτσι, έμεινε το 0-0, αποτέλεσμα που έδωσε την 2η θέση και το εισιτήριο-πίσω τους «νερατζούρι»-στην Ντνιέπρ, η οποία κατάφερε να νικήσει με 1-0 στο Κιέβο την Σετ Ετιέν!


Στον αγώνα στο Μπακού, οι Αζέροι πίστεψαν ότι έγραψαν ιστορία με την Ίντερ, αλλά ο βοηθός πήρε… πίσω το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις! Συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ Αλμέιδα σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ίντερ και κατέληξε στα δίχτυα. Μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο βοηθός καταλόγισε οφσάιντ στον Τζορτζ, με τους γηπεδούχους να… παγώνουν.

Δείτε το γκολ που ακύρωσαν στην Καραμπάγκ και της κόστισε την πρόκριση στη τελευταία φάση του αγώνα.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags