Facebook Pixel Συγκινητικές στιγμές με Τζέι και Σαμαρά (ΦΩΤΟ)
| 2014-12-15 22:16:00

Συγκινητικές στιγμές με Τζέι και Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Συγκινητικές στιγμές με Τζέι και Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Ο μικρός φίλαθλος της Σέλτικ και θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά βρέθηκε στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών από τον ΠΣΑΤ. Σαμ: «Μόνο για αυτόν ήρθα»...
 

Ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά και της Εθνικής μας ομάδας, Τζέι, βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε από κοντά την τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ, ενώ ανέβηκε στο πόντιουμ με τον αγαπημένου του «Σαμ» όπου και έλαβαν τιμητική διάκριση.

Ο Σαμαράς μάλιστα τόνισε, πως ο μικρός ήταν ο μοναδικός λόγος που βρέθηκε στην εκδήλωση, μία ημέρα όπου έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

«Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ», ανέφερε ο Έλληνας άσος.

























 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags