Facebook Pixel Ο Μ. Χριστόγλου για την κλήρωση με Ντνίπρο!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-17 11:34:00

Ο Μ. Χριστόγλου για την κλήρωση με Ντνίπρο!

Ο Μ. Χριστόγλου για την κλήρωση με Ντνίπρο!

Ακούω ότι ο Ολυμπιακός έχει περάσει και όλα τα σχετικά μετά την κλήρωση με την Ντνίπρο. Εγώ όλα αυτά τα ακούω βερεσέ.

Στους «32» του Γιουρόπα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Τα ίδια λέγαμε και με τη Λεβάντε πριν από δύο χρόνια και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με κάτω το κεφάλι. Αλλη ομάδα είναι τώρα οι Ουκρανοί κι αλλιώς θα είναι σε δυο μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Τον περιμένω καλύτερο. Θα κάνει τις μεταγραφές του, θα βελτιωθεί και όλα μπορούν να γίνουν. Αν βγάλει και καλή εικόνα άμεσα, τότε θα έχει καθαρίσει και το πρωτάθλημα. Εχει τις δυνατότητες.

 

 

ΚαλΗ ομΑδα και φανέλα έχει. Στην Ευρώπη μπορεί να πετύχει όπως φυσικά να τα καταφέρει και στην Ελλάδα. Το να τον λέμε όμως από τώρα φαβορί μόνο κακό κάνει. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Με την Ντνίπρο είναι αγώνες ειδικών συνθηκών, με το κρύο και το γήπεδο που θα γίνει το πρώτο ματς. Να δούμε και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εκείνη την εβδομάδα και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

 

Στον Πειραιά μπορούν να είναι αισιόδοξοι αν η ομάδα βελτιωθεί. Εχει την εμπειρία και την καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ως όπλα για το Γιουρόπα. Οι νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους δίνουν αέρα και καλή ψυχολογία, αλλά εδώ είναι άλλη ιστορία. Είναι διπλοί νοκ άουτ αγώνες όπου τα πάντα κρίνονται σε λεπτομέρειες. Με λίγη προσοχή και δουλειά πάντως η πρόκριση είναι εφικτή. Για μετά βλέπουμε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags