Facebook Pixel Οι Ενώσεις ζητούν την επιχορήγηση παρακάμπτοντας την ΕΠΟ
| 2014-12-20 21:33:00

Οι Ενώσεις ζητούν την επιχορήγηση παρακάμπτοντας την ΕΠΟ

Οι Ενώσεις ζητούν την επιχορήγηση παρακάμπτοντας την ΕΠΟ

Το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε στην εκταμίευση της επιχορήγησης της Πολιτείας προς τα ερασιτεχνικά σωματεία λόγω της έλλειψης φορολογικής ενημερότητας της ΕΠΟ, επιχειρείται να ξεπεραστεί.

Εκτός από το αδιέξοδο, οι σχέσεις της πολιτικής ηγεσία του αθλητισμού με την ομοσπονδία φαίνεται να έχουν διαρραγεί, έπειτα από την γνωστοποίηση της έλλειψης φορολογικής ενημερότητας της ΕΠΟ και της ανοίκειας επίθεσης που έγινε από την ηγεσία της ομοσπονδίας προς τον Γιάννη Ανδριανό και την ΓΓΑ.

Τι τελευταίες ημέρες συντελείται προσπάθεια προκειμένου η επιχορήγηση να μην χαθεί, Η ΕΠΟ να παρακαμφθεί και οι ενώσεις με τα σωματεία να έρθουν σε απευθείας συννενόηση με τον αρμόδιο Υπουργό.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την επιστολή της ΕΠΣ Μακεδονίας, στην ΓΓΑ τηλεφώνησαν αρκετές ενώσεις και ακόμη περισσότερα σωματεία ζητώντας να βρεθεί λύση και να δοθεί η επιχορήγηση, παρακάμπτοντας την ΕΠΟ.

Γι΄ αυτό το θέμα υπήρξε και δεύτερη επιστολή από ένωση προς τον Υφυπουργό. Ήδη στην ΓΓΑ εξετάζονται διάφοροι τρόποι προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια, αφού σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο, οι τακτικές επιχορηγήσεις πρέπει να δίνονται απευθείας στις ομοσπονδίες.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags