Facebook Pixel Τέλος οριστικά η Νίκη Βόλου!
| 2014-12-29 21:42:00

Τέλος οριστικά η Νίκη Βόλου!

Τέλος οριστικά η Νίκη Βόλου!

Με μία ομάδα λιγότερη συνεχίζει πλέον η Σούπερ Λιγκ...

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητάει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι παίκτες της Νίκης Βόλου, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, αφού ενημερώθηκαν απ’ την διοίκηση πως είναι ελεύθεροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στην εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη:
Για την τωρινή κατάσταση στη Νίκη Βόλου: «Είναι άσχημες αυτές οι γιορτές για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, που μας έκοψε στα δύο. Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι τελείωσε το θέμα. Είμαστε ελεύθεροι να ψάξουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές. Η απόφαση είναι οριστική και απομένουν τα τυπικά για να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης».

Για την στάση των ποδοσφαιριστών: «Τα παιδιά ενημερώθηκαν και επίσημα ότι μπορούν να φύγουν. Όλοι κοιτάζουν να βρουν τον επόμενο σταθμό τους. Πιστεύω όμως ότι θα βρουν εύκολα».

Για το τι θα κάνει ο ίδιος: «Περίμενα και σήμερα να δω τι θα γίνει και από σήμερα θα αρχίσω να σκέφτομαι τι θα κάνω. Έχω κάποιες ενοχλήσεις από ομάδες από Super League και Football League, αλλά περίμενα το τυπικό οκ απ’ τη Νίκη για να αρχίσω να τις εξετάζω».

Για την στάση του Ανδρέα Πάτση: «Ο κύριος Πάτσης μας είχε ενημερώσει από καιρό ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και σκέφτεται να φύγει. Περιμέναμε μήπως αλλάξει γνώμη ή μήπως συμβεί κάτι άλλο, όμως δεν έγινε. Ήταν σοκ για εμάς. Αγωνιστικά είχαμε κάνει τρομερή προσπάθεια. Είχαμε βρει τα π[πατήματά μας στο γήπεδο, είχαμε αρχίσει να λειτουργούμε καλά. Μετά από μια σημαντική νίκη ήρθε αυτό και μας τελείωσε. Έγινε μέχρι και έρανος για να φάνε οι ποδοσφαιριστές πριν το τελευταίο παιχνίδι. Τραγική κατάσταση».

Για το αν υπήρχαν αγωνιστικά προβλήματα: «Είχε γίνει πολύ κακός σχεδιασμός απ’ το καλοκαίρι. Όμως γινόταν σκληρή δουλειά. Η ομάδα βελτιώθηκε σε δύναμη, φυσική κατάσταση και διορθώθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στην τακτική. Υπήρχαν νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες που είχαν βελτιωθεί αισθητά. Αν υπήρχε διοίκηση να μπει εμπειρία στο ρόστερ, όλα θα πήγαιναν καλύτερα. Με ελάχιστες προσθήκες αυτή η ομάδα θα ήταν πολύ ανταγωνιστική στον δεύτερη γύρο. Υπήρχαν έξι στόπερ και ένα αμυντικό χαφ για παράδειγμα και έπρεπε μ’ αυτόν τον σχεδιασμό να βρεθούν λύσεις. Έπρεπε να τους κάνουμε να πιστέψουν στον εαυτό τους και σιγά-σιγά τα καταφέραμε. Βλέπαμε καθημερινά τη βελτίωση τους. Μόλις άρχισε η σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς, σταματήσαμε».

Για την θέση του Ερασιτέχνη: «Ούτε ο ερασιτέχνης μπορεί να αναλάβει αυτά τα χρέη. Έγινε μια προσπάθεια, απ’ ότι έμαθα, να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, όμως πάλι δεν στέφθηκε με επιτυχία, οπότε πάει για εκκαθάριση. Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει και απ’ την Ερασιτεχνική, όχι απ’ την Γ’ Εθνική».

Για το αν θα σκεφτόταν πρόταση για να μείνει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν να μείνω. Από σήμερα είμαστε όλοι ελεύθεροι. Μείναμε μέχρι την τελευταία μέρα, από σεβασμό στον κόσμο και στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά από δω και πέρα τελειώσαμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Ολυμπιακός άλλαξε όλη την ομάδα του και γι’ αυτό δεν υπήρχε χημεία. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μόλις ανέβηκε στην κορυφή, που αυτό είναι το δύσκολο. Τους υπόλοιπους πάνω κάτω τους είδαμε όπως τους περιμέναμε. Στις τελευταίες θέσεις, εκτός της Νίκη που έχει προβλήματα, ο Εργοτέλης κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πανθρακικός, Πλατανιάς και άλλες ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία.

Για το αν θα πόνταρε σε κάποιον να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει κάποιες αδυναμίες. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο. Ο Ολυμπιακός συνέρχεται από μια μεγάλη κοιλιά που έκανε. Μεταξύ τους θα παιχτεί ο τίτλος. Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει καλύτερο υλικό, γι’ αυτό έχει σημασία πως θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ τώρα. Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags