Facebook Pixel «Φεύγω, πλήρωνα ακόμα και τους παίκτες!»
| 2014-12-30 18:12:00

«Φεύγω, πλήρωνα ακόμα και τους παίκτες!»

«Φεύγω, πλήρωνα ακόμα και τους παίκτες!»

ΟΡΙΣΤΙΚΑ παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος... έφυγε νύχτα για Ιταλία και με δηλώσεις του πριν λίγο εξηγεί πως δεν άντεχε άλλο...
 

Ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ.

Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και αναφέρει ότι οι παίκτες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων αποφάσισαν να μην προπονηθούν για να πιέσουν για την κατοβολή των μισθών τους. "Αυτό καθιστά αντικειμενικά αδύνατο να συνεχίσω" τόνισε ο Γκατούζο "το έργο μου με ηρεμία και σοβαρότητα. Ηδη δοκιμάζομαι για έξι μήνες από τεράστιες δυσκολιες ακόμα και σε υλικοτεχνικό επίπεδο. Δείξαμε αυτοθυσία αλλά…"

Και συνεχίζει λέγοντας ότι: "Τον Οκτώβριο, ως γνωστόν, παραιτήθηκα αλλά επέστρεψα μετά από παραίνεση των οπαδών και των στελεχών της ομάδας. Δεν είχα όμως φανταστεί ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν από εκεί και πέρα. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, δεν τα αξίζουν όλα αυτά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα αλλά έβαλα και από την τσέπη μου. Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου αυτό που συμβαίνει.

Αν έμενα, θα ήμουν ασεβής προς τους ανθρώπους της Κρήτης. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους εργαζόμενους στον ΟΦΗ για τη στήριξή τους αυτούς τους έξι μήνες. Δέχθηκα με ενθουσιασμό να αναλάβω και δεν ήμουν μόνο προπονητής. Αλλά έδωσα και σε παίκτες μετρητά. Κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η όλη προσπάθεια ήταν μάταια. Ελπίζω πάντως σ' ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν την ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags