Facebook Pixel Αποκάλυψη παίκτη Εργοτέλη: Θα πάω Ολυμπιακό!
| 2015-01-01 14:45:00

Αποκάλυψη παίκτη Εργοτέλη: Θα πάω Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη παίκτη Εργοτέλη: Θα πάω Ολυμπιακό!

Υπήρχε σαν πληροφορία, τώρα επιβεβαιώθηκε και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο... 

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο νεαρός άσος του Εργοτέλη, αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και, μάλιστα, δήλωσε ότι μπορεί να παίξει καλή μπάλα στους πρωταθλητές.

Η συνέντεξή του στο "ΦΩΣ" για...

Τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω πως όχι απλά μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό, αλλά να παίξω και πολύ καλά. Ο προπονητής της ομάδας (σ.σ. Μίτσελ) είναι Ισπανός, ταιριάζω σε αυτό το στυλ και ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ισπανόφωνους και γενικότερα λάτιν παίκτες. Είμαι πανέτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Τον ξέραμε τον Ολυμπιακό στη Βραζιλία, όχι μόνο επειδή παίρνει τίτλους, αλλά επειδή έπαιξαν εκεί ο Ζιοβάνι και ο Ριβάλντο".

Τη θέση που παίζει: "Πίσω από τον φορ. Δεκάρι. Μπορώ να παίξω όμως και δεξιά και αριστερά, στον άξονα. Παίζω και άμυνα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήξερα να παίζω άμυνα, έπαιζα μόνο επίθεση. Στον Εργοτέλη το έμαθα αυτό. Έχω καλή φυσική κατάσταση".

Την καταγωγή του: "Η μητέρα μου είναι Βραζιλιάνα και ο πατέρας μου Κρητικός. Κατάγομαι από τη Φορταλέσα, την πόλη από την οποία είναι και ο Ντουντού. Είναι φίλος μου. Μεγάλωσα στη Βραζιλία μέχρι να πάω στον Εργοτέλη. Με βρήκε ο μάνατζέρ μου στα 16 μου και με έφερε στον Εργοτέλη".

Τις φιλοδοξίες του: "Όνειρό μου είναι να παίξω στην Εθνική και να πάω σε ένα Μουντιάλ ή ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να παίξω στη Ρεάλ. Τίποτε δεν είναι απίθανο στη ζωή. Εγώ πιστεύω πολύ στο ταλέντο μου. Στο ποδόσφαιρο ανεβαίνεις βήμα-βήμα. Πρώτα καθιερώθηκα στον Εργοτέλη και τη Σούπερ Λίγκα, μετά ήρθε η μεταγραφή στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα που παίζει Champions League. Αν πάω καλά στον Ολυμπιακό και παίξω στην Εθνική, μετά ποτέ δεν ξέρεις".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποιον παίκτη παίρνει από τον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης; Η απάντηση με ένα "κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags