Facebook Pixel Έκτακτο από εξωτερικό: Επιστρέφει Ολυμπιακό ο…
| 2015-01-03 13:30:00

Έκτακτο από εξωτερικό: Επιστρέφει Ολυμπιακό ο…

Έκτακτο από εξωτερικό: Επιστρέφει Ολυμπιακό ο…

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να γυρίσει στους Πειραιώτες και για ποιο λόγο;

Πολύ πιθανό να επιστέψει από τη Μαγιόρκα στον Ολυμπιακό είναι ο Μάρκο Σέποβιτς, όπως γράφουν ισπανικά Μέσα. 

Ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του τον Ρώσο προπονητή της ομάδας, Βαλερί Κάρπιν, ο οποίος ενδέχεται άμεσα να ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού του. 

"Ο Βαλερί Κάρπιν ξεμένει από υπομονή. ο Ρώσος τεχνικός έδειξε ξανά ότι δεν έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αποδίδουν στο επιθυμητό επίπεδο και στο ματς με την Αλμπαθέτε θα αφήσει εκτός το Μάρκο Σέποβιτς. Αυτό είναι το δεύτερο ματς από τα τρία τελευταία που ο Σέρβος επιθετικός θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα", αναφέρει αρχικά το σάιτ "diariodemallorca.es" και προσθέτει:

"Η εργατικότητα κι η στάση του Σέποβιτς δεν αρέσει στον Καρπίν και αυτό έχει γίνει γνωστό (στον Σέποβιτς) . Αυτή είναι η δεύτερη προειδοποίηση και ίσως η οριστική, μιας και στις 10 Δεκεμβρίου ο Βαλκάνιος στράικερ είχε μείνει εκτός λίστας στο ματς κόντρα στη Νουμάνθια. Επέστρεψε να παίξει κόντρα στην Πονφεραντίνα αλλά η απόδοσή του τον αφήνει εκτός".

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα υποστηρίζει: "Ο Σέποβιτς είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι. Ο παίκτης μπορεί να φύγει, όμως, αυτό το μήνα".

ΚΑΡΦΙ Κατσουράνη για τον Ολυμπιακό! Τι δήλωσε που θα συζητηθεί; Διαβάστε τη συνέντευξη ΕΔΩ 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags