Facebook Pixel Ρε τον Ιμπραΐμ...
| 2015-01-03 22:35:00

Ρε τον Ιμπραΐμ...

Ρε τον Ιμπραΐμ...

Έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες και πλέον περιμένει από τον Μίτσελ να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη νέα χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και για τον Ολυμπιακό;

"Πρώτα από όλα, καλή Χρονιά σε όλους τους φιλάθλους και αυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος. Ελπίζω να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

Θα είναι και ο δικός σου μήνας; Περιμένεις να κάνεις το ντεμπούτο σου με τον Ολυμπιακό;

"Ελπίζω. Το περιμένω το ντεμπούτο μου καιρό και ήταν δύσκολοι για μένα οι προηγούμενοι 1-2 μήνες. Ελπίζω να κάνω το ντεμπούτο μου αυτόν τον μήνα".

Είναι πολλά και δύσκολα παιχνίδια αυτά που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό το βεβαρημένο πρόγραμμα;

"Ναι, φυσικά. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε πολλούς παίκτες, θα παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη".

Ο πρώτος αντίπαλος είναι ο Πλατανιάς. Τον υποδέχεστε την Κυριακή. Φαντάζομαι να συμφωνείς πως άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό.

"Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2015 και πρέπει να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας, για όλους. Άρα, ναι, θέλουμε τη νίκη".

Έχεις εικόνα για τον επόμενο αντίπαλό σας, τον Πλατανιά;

"Όχι, δεν έχω εικόνα, απλώς πρέπει να τον κερδίσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags