Facebook Pixel Χαμός για Τόρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-01-04 16:51:00

Χαμός για Τόρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός για Τόρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φερνάντο Τόρες επέστρεψε "σπίτι" του στο "Βιθέντε Καλδερόν" και η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε από τους οπαδούς των "κολτσονέρος" ήταν εντυπωσιακή!

Περίπου 50.000 φίλοι των πρωταθλητών Ισπανίας περίμεναν και αποθέωσαν το αγαπημένο τους «παιδί».

Ο Ισπανός φορ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του ύστερα από κάτι παραπάνω από επτά χρόνια και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όπως μπορεί για να έρθουν κι άλλοι τίτλοι για τους «ροχιμπλάνκος», υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του. Την φανέλα με το «19» επέλεξε. 

«Πριν από επτά χρόνια είπαμε αντίο, αλλά σήμερα είμαστε εδώ και είναι μια σπουδαία μέρα για μένα. Τότε ήταν η πιο δύσκολα στιγμή στην καριέρα μου, αλλά έπρεπε να γίνει για το καλό και των δύο πλευρών. Όσο καιρό έλειπα, η ομάδα… μεγάλωσε, έχτισε ένα σπουδαίο ρόστερ και εγώ κατέκτησα τους τίτλους που δεν είχα κατακτήσει μέχρι τότε, ωστόσο κάτι μου έλειπε… Θέλω να σηκώσω τρόπαια ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά και στη συνέχεια... πέταξε την ατάκα του για τις μεγάλες στιγμές αποθέωσης που έζησε απ' τον κόσμο:

«Κάποια μέρα θα πρέπει οι φίλοι της Ατλέτικο να μου πουν τι έχω κάνει που αξίζω να μου φέρονται με αυτόν τον απίστευτο τρόπο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags