Facebook Pixel Γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής πάει για βουλευτής!
| 2015-01-04 19:22:00

Γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής πάει για βουλευτής!

Γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής πάει για βουλευτής!

Για υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ προαλείφεται ο γνωστός πρώην διαιτητής!

Τον Πέτρο Κωνσταντινέα, πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας και πρώην διαιτητή, προτείνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Kalamata Journal», ως έναν εκ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία…

Χθες το βράδυ συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και εξέτασε μία προς μία τις προτάσεις που κατέθεσαν οι τοπικές οργανώσεις μελών και στελέχη, για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή επέλεξε συνολικά 15 πρόσωπα, συν τον βουλευτή Θανάση Πετράκο. Η λίστα θα σταλεί στην Κεντρική Επιτροπή και θα ακολουθήσει διαβούλευση ώστε να διαμορφωθεί η τελική λίστα με τους επτά υποψηφίους. Σκοπός είναι οι υποψήφιοι να έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πέτρο Κωνσταντινέα -τον γνωστό στο πανελλήνιο λόγω της διαιτητικής του πορείας και της ανυποχώρητης στάσης του απέναντι σε διάφορους συμβιβασμούς, κάτι που του στοίχισε μέχρι και την ανατίναξη της επιχείρησής του- ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Γενάρη. Τόνισε ότι η σχέση του με ορισμένα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλή, ότι έχει θετική άποψη, ωστόσο σημείωσε πως δεν θέλει να προβεί σε κάποια δήλωση που είτε θα προκαταλάμβανε τα όργανα του κόμματος είτε θα δημιουργούσε την εντύπωση ότι αυτοπροτείνεται ως υποψήφιος.

Πηγή: kalamatajournal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags