Facebook Pixel Τρεις αγωνιστικές και …ένα καλό συμβόλαιο!
| 2011-05-09 15:00:00

Τρεις αγωνιστικές και …ένα καλό συμβόλαιο!

Τρεις αγωνιστικές και …ένα καλό συμβόλαιο!

Με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή και την πιο βαριά που έχει επιβληθεί φέτος τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου: Τρεις αγωνιστικές και 292.500 ευρώ πρόστιμο! Toυ χρόνου με κόσμο!

Η Ένωση τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή τριών αγωνιστικών για τα επεισόδια "ευρείας κλίμακας" που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 292.500 ευρώ που αναμένεται να πονέσει πολύ την τσέπη της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, αφού αυτά τα χρήματα μπορούν να αποτελέσουν ένα καλό συμβόλαιο.

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη δυνατή, αλλά και η πιο βαριά που έχει επιβληθεί φέτος σε σύλλογο για επεισόδια.

Έτσι, η ΑΕΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της για τους δύο εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ θα έχει και μία "καβάτζα" για τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ, ενώ ο Γιώργος Δώνης για τις δηλώσεις (περί μπουρδέλου...) με ποινή επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης εντός 15 ημερών.

Βεβαίως, αναμένεται να ασκηθούν εφέσεις με στόχο τη μείωση των ποινών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags