Facebook Pixel ΝΤΡΟΠΗ: Συνεργάτης του Γκατούζο κοιμήθηκε στο αμάξι!
| 2015-01-05 18:20:00

ΝΤΡΟΠΗ: Συνεργάτης του Γκατούζο κοιμήθηκε στο αμάξι!

ΝΤΡΟΠΗ: Συνεργάτης του Γκατούζο κοιμήθηκε στο αμάξι!

Η κατάσταση στον ΟΦΗ είναι τραγική. Πώς να μην φύγει... νύχτα ο Ιταλός τεχνικός όταν βλέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;

Στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, από την οποία και θα εξαρτηθεί το μέλλον της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μανουσάκης, προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας πως πριν φύγει ο Τζενάρο Γκατούζο, βίωσε κάτι... απίστευτο, αφού ενημερώθηκε πως έγινε έξωση από το σπίτι στον συνεργάτη του και αυτός κοιμήθηκε τελικά στο αυτοκίνητο...

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κύριος Μανουσάκης:

«Υπήρχε μία δυσλειτουργία της ομάδας και δεν την εγκαταλείψαμε. Γι΄αυτό και ανέλαβα Πρόεδρος. Όσον αφορά την αποτυχία με τους Ιταλούς επένδυτές πιστέψαμε όλοι οτι θα άλλαζε σελίδα η ομάδα. Η διαδικασία κυλούσε ομαλά. Υπήρχε συχνή αλληλογραφία και όλα γίνονταν άψογα.
Το τελευταίο διάστημα έγιναν διάφορα που έπαιξαν ρόλο να "χαλάσει" η δουλειά. Μπορεί από την πλευρά των Ιταλών να είδαν την τραγελαφική κατάσταση που υπάρχει και να έκαναν πίσω. Π.χ του συνεργάτη του Γκατούζο, κ. Γκαετανό του έγινε έξωση και κοιμήθηκε στο αμάξι! Και διάφορα άλλα περιστατικά.

Για τα χρέη έχω να πω οτι αυξήθηκαν τις τελευταίες μέρες και ίσως οι Ιταλοί επηρεάστηκαν από το οτι το νούμερο ήταν μεγαλύτερο. Δεν ήταν παραμύθι πάντως το ενδιαφέρον. Όλοι το πιστεύαμε αλλά δεν ξέρουμε τους λόγους που δεν έγινε το ντιλ. Περιμένουμε να μιλήσει ο κ. Γκατούζο. Μας είχε ενημερώσει οτι δεν άντεχε και οτι θα έφευγε. Δεν έφυγε έτσι.

Η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω. Η ομάδα είναι στην εντατική. Τα χρέη της αυξάνονται»...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags