Facebook Pixel "Δώστε και... σώστε", λέει ο Ανατολιωτάκης
| 2015-01-07 21:24:00

"Δώστε και... σώστε", λέει ο Ανατολιωτάκης

"Δώστε και... σώστε", λέει ο Ανατολιωτάκης

Με ανοιχτή του επιστολή ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, κάνει αναφορά στα μεγάλα προβλήματα του Συλλόγου, τονίζοντας ότι χρειάζεται στήριξη για να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο. 

Συγκεκριμένα ζητάει από τους φιλάθλους της ΑΕΚ –τους οποίους αποκαλεί τους πιστότερους στρατιώτες- να στηρίξουν οικονομικά –μέσω των κουπονιών- τον Σύλλογο και να δώσουν βροντερό παρών στον αγώνα για την 12η αγωνιστική της Volleyleague ΑΕΚ- Άρης που είναι κρίσιμος για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή
«Φίλαθλοι,
Δυστυχώς η κατάσταση η οποία επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Eρασιτεχνική και τα τμήματά της δεν έχει προηγούμενο. Είναι τόσο τραγική, που όσο και να προσπαθούμε να την περιγράψουμε, μάς είναι αδύνατο.
Ύστερα από την εγκατάλειψη και τη φυγή των τελευταίων διοικήσεων, ο κλήρος έχει πέσει σε μια χούφτα ανθρώπους, οι οποίοι ανέλαβαν με συνέπεια και υπευθυνότητα να σώσουν το καράβι που βουλιάζει, συμβάλλοντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Δυστυχώς όμως τα τεράστια διοικητικά και οικονομικά θέματα της Ερασιτεχνικής δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν από λίγους. Χρειάζεται η βοήθεια όλων για να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους και να «σηκώσουμε» την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.
Τούτη την ώρα φωνές περί ελεημοσύνης και μεμψιμοιρίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί είναι γνωστό ότι οι συλλογικές προσπάθειες, σε σωματεία και κόμματα, στηρίζονται στις συνδρομές των μελών τους.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν υπάρχουν περιθώρια χρονοτριβής. Με αυτή τη σκέψη, καλούμε τους φιλάθλους μας , ως θεματοφύλακες της ιδέας του αθλητικού σωματείου, να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο της «Μάνας ΑΕΚ».
Απευθυνόμαστε σε εσάς, τους πιστότερους «στρατιώτες» της ΑΕΚ και σας καλούμε να προσφέρετε από 1,00- 10,00 Ευρώ , ανάλογα με τη δυνατότητα σας, για την άμεση ενίσχυση του σωματείου και την σωτηρία των τμημάτων.
Καλούμε επίσης , τους φιλάθλους της ΑΕΚ , αυτούς που δεν εγκαταλείπουν την ομάδα στα δύσκολα και ξέρουν να αγωνίζονται μέχρις εσχάτων, να δώσουν δυναμικό παρών το Σάββατο στον αγώνα βόλεϊ ΑΕΚ - ΑΡΗΣ.

Πιστεύοντας στην ανταπόκριση σας .
Σας ευχαριστώ !!

Ο Πρόεδρος
Ανατολιωτάκης Ανδρέας  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags