Facebook Pixel «Αυτά είπαμε στον Τσίπρα, όμως ο Βασιλόπουλος έβαλε πάλι... βόμβα»
| 2015-01-08 18:38:00

«Αυτά είπαμε στον Τσίπρα, όμως ο Βασιλόπουλος έβαλε πάλι... βόμβα»

«Αυτά είπαμε στον Τσίπρα, όμως ο Βασιλόπουλος έβαλε πάλι... βόμβα»

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως τονίζουν πως με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπάρχει καμία βελτίωση...

Η σχετική ανακοίνωση:

Συναντήσαμε τον κ. Τσίπρα ύστερα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του εξηγήσαμε πόσο σημαντικό είναι για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ να γίνει το γήπεδό μας στο χώρο που ζήσαμε πολλές ένδοξες στιγμές.

Ειπώθηκαν πολλά και του ζητήσαμε για να έχει νόημα η συζήτηση να δεσμευτεί για ορισμένα πράγματα.

Να αποσύρει άμεσα ο Δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
την προσφυγή στο ΣΤΕ, να μας δώσει την υψομετρική άδεια που χρειάζεται η ΑΕΚ για να προχωρήσει η διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας καθώς και να δεσμευτεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας  σε ότι εξαρτάται από αυτόν,  να μην αλλάξει ο υπάρχων νόμος που επιτρέπει στην ΑΕΚ να φτιάξει όπως δικαιούται το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή ο κ. Βασιλόπουλος έβγαινε πάλι στο ραδιόφωνο και διατυμπάνιζε για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια ψέμματα βάζοντας άλλη μια βόμβα στα θεμέλια της πραγματοποίησης του ονείρου όλων των Αεκτζήδων.

Απάντηση δεσμευτική δεν πήραμε. Περιμένουμε πλέον μόνο πράξεις γιατί από προεκλογικά ευχολόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Δεν φύγαμε ικανοποιημένοι.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στον κόσμο της ΑΕΚ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags