Facebook Pixel Δήλωση με νόημα του Ιωαννίδη για Άρη
| 2015-01-08 19:57:00

Δήλωση με νόημα του Ιωαννίδη για Άρη

Δήλωση με νόημα του Ιωαννίδη για Άρη

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης και μίλησε για την απόφαση του να μην πολιτευτεί αλλά και για το αν θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του Άρη..

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως δεν θα πολιτευτεί:

«Ο κάθε πολίτης πρέπει να είναι κοντά στην πολιτική και πολιτικοποιημένος. Εγώ είμαι 11 χρόνια βουλευτής και είπα πως δεν θέλω άλλο. Θέλω να βοηθήσω την παράταξη μου αλλά δεν θέλω να υπογράψω άλλες μειώσεις μισθού γιατί πονάει η ψυχή μου. Είμαι κοντά στον κόσμο και τώρα το ξέρουν αυτό γιατί δεν θέλω ψήφους. Χθες, από το γραφείο ήρθαν πάρα πολλά άτομα. Προχωράμε και θέλω να τρέξω για την παράταξη μου αλλά χωρίς να κυνηγάω ψήφους».

Για το αν θα επανέλθει στην πολιτική στο μέλλον:

«Ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον και το τι θα ζητάει ο κόσμος. Αν αποτύχει αυτός που θα βγει στο μέλλον θα διαλυθεί η χώρα άρα και ο αντίπαλος δεν μπορεί να χαίρεται. Η χώρα έχει εξουθενωθεί και δεν αντέχει άλλο. Εμένα με αγαπάει ο κόσμος και δεν μου έχει πει το παραμικρό. Κάποιος μου είχε ρωτήσει αν θα κόψουν τα πάντα και βρέθηκα σε αμηχανία. Εγώ θέλω να κάνω ότι λέω».

Για τα λάθη που έχει κάνει:

«Μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη. Με μια πιο ψύχραιμη σκοπιά ίσως κάποιες καταστάσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά. Έχουμε φτάσει σε ένα δύσκολο σημείο και πρέπει να απελευθερωθούμε και να φύγει ο φόβος από την ψυχή του Έλληνα».

Για το αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την πολιτική:

«Δεν μετανιώνω ποτέ. Κάθε απόφαση που παίρνω την έχω σκεφτεί. Αν γυρίσω πίσω τον χρόνο πάλι θα έκανα το ίδιο».

Για την ενασχόληση του με τον Άρη:

«Η μισή ζωή μου είναι ο Άρης. Η ομάδα θέλει βοήθεια στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο. Στην Β’ εθνική θα θέλει πιο πολλά πράγματα και θα δούμε τι θα γίνει. Το να δώσει κάποιος 500.000 ευρώ είναι εύκολο αυτή την στιγμή, η ομάδα πρέπει να καθαρίσει και να ανέβει. Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα τώρα και πρέπει να το «καθαρίσει» η ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο από το μπάσκετ και η βαρύτητα του μεγαλύτερη. Ο Άρης στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει μια ομάδα που θα βγαίνει σίγουρα στην Ευρώπη. Αν δεν το καταφέρει αυτό για να παίρνει έσοδα και να είναι σε υψηλό επίπεδο θα υπάρχει πρόβλημα. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι πάρα πολλοί και πρέπει να επανέλθει η ομάδα. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο και μετά πήγα στο μπάσκετ. Εγώ είμαι μπακσετικός αλλά ο βασιλιάς των σπορ είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να βοηθήσουμε και τον Άρη και τον Ηρακλή να ανεβούν στην Σούπερ Λιγκ».

Για το αν μπορεί να υπάρξει ένας ενιαίος φορέας του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου του Άρη:

«Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο πολύ ή το μπάσκετ και δίνουν προτεραιότητα. Δεν γίνεται να δίνονται προτεραιότητες κάπου. Ας είναι αγαπημένοι οι Αρειανοί και θα πηγαίνει ο καθένας εκεί που αγαπάει. Η ομάδα έχει 3000 στο μπάσκετ ακόμα και όταν παίζει το ποδόσφαιρο ταυτόχρονα. Αυτό μόνο ο Άρης μπορεί να το κάνει».

Για το αν έχει στο μυαλό του τον Άρη:

«Εννοείται πως έχω στο μυαλό μου τον Άρη όταν ανέβει στην επαγγελματική κατηγορία. Τόσο καιρό ήμουν στην ομάδα. Το καλοκαίρι εδώ θα είμαστε».

Για το Ελληνικό μπάσκετ:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, έπαιξε με ψυχή και μου άρεσε πάρα πολύ στην νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ έτσι, ο Άρης βελτιωθεί και επανέλθει και η ΑΕΚ θα ανεβεί το Ελληνικό μπάσκετ πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags