Facebook Pixel "Έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0"
| 2011-05-09 19:40:00

"Έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0"

"Έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0"

Για την εμπλοκή του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ αλλά και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο νέος συνεργάτης του Θοδωρή Ζαγοράκη, Παναγιώτης Ραπτόπουλος.

Αρχικά αναφέρθηκε για το ρόλο που θα έχει, τονίζοντας:

«Δεν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι δόθηκαν ρόλοι στους νέους συμβούλους. Σύντομα θα κάνουμε συμβούλιο και θα αποφασίσουμε. Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ και ότι μου ζητήσει ο πρόεδρος».

Σε σχετική ερώτηση για το αν μπορεί να βοηθήσει σε χορηγικά θέματα, απάντησε:

«Απέχω αρκετά από τον επιχειρηματικό κόσμο και δε νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω εκεί. Έχω κάποιες σκέψεις και θα τις αναφέρω στον πρόεδρο της ΠΑΕ».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε:

«Έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0. Πήραμε όμως μεγάλη χαρά. Είχαμε έναν καταπληκτικό Βιεϊρίνια, έναν πολύ καλό Γκαρσία, έναν Κλάους όπως θα έπρεπε, ενώ και ο Ελ Ζαρ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Και ο κόσμος όμως ήταν άψογος και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι οπαδοί, αλλά και οι σύνδεσμοι. Η Τούμπα ήταν και πάλι καζάνι, αλλά δεν άνοιξε μύτη… Ξέρουμε ότι όλοι έχουν τον ΠΑΟΚ… στη μπούκα και τον περιμένουν στην γωνία. Από εδώ και πέρα όμως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ο κόσμος δεν θα κάνει κακό στην ομάδα».


Σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί στην ΠΑΕ, ο νέος σύμβουλος της ΠΑΕ, τόνισε:

«Πέρα από την αγάπη για την ομάδα, ήρθα για τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο και από την στιγμή που με κάλεσε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ».

Τέλος, για το αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι και για τις φήμες που τον ήθελαν να προτείνει οικονομικό διευθυντή στην ΠΑΕ, σημείωσε:

«Μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου σκληρή δουλειά για τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το θέμα του οικονομικού διευθυντή θέλω να πω ότι δεν έκανα εισήγηση, απλώς το όνομα ενός καθηγητή επί των οικονομικών το ήξερα μια και έχει συνεργαστεί με τον δικό μας όμιλο. Αυτός όμως δεν μπορούσε να εργαστεί αποκλειστικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ήθελε θέση εξωτερικού συνεργάτη».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags