09/05/11 - 20:11

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;»

Ο μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου επανήλθε με νέες του δηλώσεις για το ενδεχόμενο να πάει ο 23χρονος διεθνής αμυντικούς στους «ερυθρόλευκους», λέγοντας «γιατί όχι στον Ολυμπιακό»

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;»
43.507views 0shares

«Εάν δεν βρεθεί κάποια πρόταση από ομάδα που να αγωνίζεται είτε στο Champions είτε στο Europa League και γενικότερα να είναι υψηλού επιπέδου, γιατί να πούμε όχι στον Ολυμπιακό;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κλιτσίδης και στη συνέχεια αναφερόμενος στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον πελάτη του τόνισε: «Δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί μου από τη μεριά του Ολυμπιακού. Το μόνο που γνωρίζω σχετικά μ’ αυτό είναι ότι γράφεται στα ΜΜΕ».

Όσον αφορά τις προθέσεις της Μίλαν για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό δήλωσε: «Προς το παρόν οι άνθρωποι της Μίλαν εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Σωκράτη με τη μορφή δανεισμού. Αυτό γίνεται λόγω του νεαρού της ηλικίας του και των μεγάλων εμπειριών που έχει. Παράλληλα ίσως υπάρξει πιθανότητα να μπει κάποια οψιόν στην ομάδα που θα παραχωρηθεί αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες».

Σχετικά με τον ενδιαφέρον της Τζένοα, που φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του «Πάπα» στο «Λουίτζι Φεράρις», ο κ. Κλιτσίδης το επιβεβαίωσε αλλά τόνισε ότι η περίπτωση του είναι δύσκολη γιατί οι Γενοβέζοι επιθυμούν να επιστρέψει με το ποσό που παραχωρήθηκε στους «ροσονέρι».

Πηγή: sday.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ