Facebook Pixel "Ήθελε να με πληρώσει μετρητά ο Γαλανός"
| 2015-01-12 18:00:00

"Ήθελε να με πληρώσει μετρητά ο Γαλανός"

"Ήθελε να με πληρώσει μετρητά ο Γαλανός"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Φίλιππος Δάρλας, εξηγώντας το το πώς χάλασε η μεταγραφή του στους «κίτρινους» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Γαλανός ήθελε να πληρώσει με μετρητά το συμβόλαιο του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς χάλασε η μεταγραφή του:

«Στο ποδόσφαιρο γίνονται αυτά και οι καταστάσεις έρχονται και παρέρχονται. Όταν είχα μιλήσει με τον κ. Γαλανό με είχαν ρωτήσει αν θέλω να πάω στον Άρη και είχα ζητήσει να προπονηθώ με την ομάδα να δω πως θα είναι η κατάσταση στην ομάδα γιατί είχα ακούσει πολλά. Αυτό που είχα δει μου άρεσε, είχα μιλήσει με τον προπονητή και αποφάσισα να συνεχίσω στον Άρη. Υπάρχει όμως μια περίεργη κατάσταση στην ομάδα και άλλαξε η διοίκηση. Ανέλαβαν και δεν ενημερώθηκα από κανέναν. Το μόνο που έγινε ήταν να δεχθεί ένα τηλεφώνημα ο μάνατζερ μου μετά από αρκετές μέρες και να του πουν πως δεν μπορούν να με πληρώσουν επειδή πρέπει να με πληρώσει ο κ. Γαλανός. Ο κ. Καλαιτζίδης ζήτησε να βγω σημόσια στο ράδιο και να πω πως δεν με πληρώνει ο κ. Γαλανός. Αυτό όμως δεν ισχύει. Ο κ. Γαλανός είπε πως θα μου πληρώσει όλο το συμβόλαιο και ήρθε με μετρητά να με πληρώσει. Εγώ όμως αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Πάνω από όλα υπάρχει η αξιοπρέπεια. Αν η διοίκηση με θέλει δεν θα έκανε αυτά τα πράγματα και θα συζητούσε διαφορετικά μαζί μου. Εγώ δεν ήρθα στον Άρη για να κάνω πολιτική αλλά για να παίξω ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να μπω σε αυτήν διαδικασία».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι καταπληκτικό και τα παιδιά φοβερά. Υπάρχουν νέα παιδιά, ο κ. Κάμπος μαζί με τον κ. Τοπαλίδη είχα εξαιρετική συνεργασία και άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να μείνω στην ομάδα αλλά τελικά δεν έγινε εφικτό. Η ομάδα έχει πάρα πολύ ταλέντο, εξελίξιμα παιδιά και μπορεί να δημιουργήσει και για το μέλλον».

Για το μέλλον του:

«Έχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου και κοιτάω για την επόμενη ομάδα».

Για το αν ήταν δυσάρεστο το κεφάλαιο Άρης:

«Ήταν δυσάρεστο γιατί μου άρεσε στις 40 μέρες που ήμουν στην Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και η θέση του είναι στην Σούπερ Λιγκ. Ήθελα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην ιστορία του Άρη τώρα που είναι στα δύσκολα. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν με άφησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που ήταν δίπλα μου, τον κ. Τοπαλίδη αλλά και τον κ. Γαλανό που ήταν συνεπής σε ότι συμφωνήσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags