Facebook Pixel Τρελάθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες: Δύο πέναλτι ο Κλάους!
| 2015-01-12 23:45:00

Τρελάθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες: Δύο πέναλτι ο Κλάους!

Τρελάθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες: Δύο πέναλτι ο Κλάους!

"Παγωτό" έμειναν οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ακούγοντας τον Περικλή Βασιλάκη να σχολιάζει τη διαιτησία στην Τρίπολη. Ποιες ήταν οι φάσεις που δεν είδαμε;

Ο Περικλής Βασιλάκης σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" της ΝΕΡΙΤ τη διαιτησία στο Αστέρας – ΠΑΟΚ και στάθηκε ακόμα και στις φάσεις που δεν είδαμε, τουλάχιστον στη live μετάδοση. 

Ο καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε τον Δικέφαλο για το πέναλτι που δεν υπήρχε στο 7ο λεπτό, αλλά και για το χέρι που κάνει ο Γιαννιώτας στο κοντρόλ, πριν το γκολ για το 1-0. 

"Δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι. Είναι απέξω, δεν υπάρχει πέναλτι. Μπορούσε να βοηθήσει και ο βοηθός που ήταν κοντά", ανέφερε για το πέναλτι, ενώ για το γκολ σχολίασε: "Κοντρολάρει, ελέγχει την μπάλα με το χέρι, τη στρώνει ο Γιαννιώτας. Κακώς δεν το είδε ο διαιτητής και ο βοηθός. Δύσκολη φάση, αλλά γι΄ αυτό είναι ο διαιτητής στο γήπεδο».

Από εκεί και πέρα, δικαίωσε τον Αστέρα για τα δύο οφσάιντ που δεν ήταν και "κόπηκαν" επιθέσεις του, χαρακτήρισε "καθαρό" γκολ το 4-0 που δεν μέτρησε, ενώ τόνισε πως υπάρχουν δύο πέναλτι που έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης (το ένα πριν το γκολ του Σανκαρέ) και τα οποία δεν έδωσε λανθασμένα ο Καλογερόπουλος.

Οι ΠΑΟΚτσήδες, βέβαια, δεν πίστευαν στα αυτιά τους με τα όσα είπε στην ανάλυσή του ο Βασιλάκης, ενώ θυμίζουμε πως τα σχόλια του για φάσεις σε ματς του Δικεφάλου, είχαν προκαλέσει τη δυασαρέσκεια ανθρώπων της ομάδας και τις προηγούμενες αγωνιστικές...

Δείτε το σχετικό βίντεο...

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η "μαύρη λίστα" του Μίτσελ! Ποιους θα έδιωχνε από Ολυμπιακό; Διάβασε   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags