Facebook Pixel Παρουσία προέδρου στην Τούμπα που θα συζητηθεί…
| 2015-01-19 12:30:00

Παρουσία προέδρου στην Τούμπα που θα συζητηθεί…

Παρουσία προέδρου στην Τούμπα που θα συζητηθεί…

Ποιος ισχυρός άνδρας συλλόγου της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά και για ποιο λόγο; Τι λένε οι φήμες…

Στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, στο γήπεδο της Τούμπας, βρέθηκε χθες ο Νίκος Μαχλάς και παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά δίπλα στον μεγαλομέτοχο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Όπως διαβάζουμε στο "gentikoule.gr", ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ταξίδεψε το Σάββατο στη Βέροια για τον αγώνα της ομάδας του, ωστόσο δεν επέστρεψε στο Ηράκλειο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί την επόμενη μέρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββίδης κάλεσε τον Μαχλά στη σουίτα του όταν τον ενημέρωσαν ότι ο παράγοντας του ΟΦΗ βρισκόταν στην Τούμπα. Όσον αφορά τον λόγο της συνάντησης των δύο ανδρών, λέγεται ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο η κρητική ομάδα να ενισχυθεί με δανεικούς παίκτες από τον Δικέφαλο.

Όπως και να έχει, η παρουσία του Μαχλά στη σουίτα του Σαββίδη έχει τη δική της σημασία, ενώ θυμίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ παίζει με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

ΒΟΜΒΑ: Ποια ελληνική ομάδα θέλει να πάρει τον Τζαβέλλα από ΠΑΟΚ; Η απάντηση στο "κλικ"   ΕΔΩ  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags