Facebook Pixel «Αβέβαιο το μέλλον για όλους μας»
| 2011-05-10 17:05:00

«Αβέβαιο το μέλλον για όλους μας»

«Αβέβαιο το μέλλον για όλους μας»

Δυσοίωνο χαρακτήρισε το μέλλον του Ηρακλή ο Γιώργος Κυριαζής με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο για τον υποβιβασμό της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη σεζόν που είχε η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Όσοι είμαστε στη Θεσσαλονίκη είναι χρέος να βρισκόμαστε στο σημερινό συλλαλητήριο (21:00). Είναι πολύ δύσκολο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να αποδεχτεί κάτι τέτοιο. Δε συνέβη συχνά να υποβιβάζεται ένας σύλλογος για τέτοιους λόγους. Ήταν ένα "σοκ" για εμάς. Πλέον το μέλλον μας είναι αβέβαιο. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ηρακλή.

Είναι πραγματικά λυπηρό για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, να τον έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση για μια υποτιθέμενη εξυγίανση. Υπάρχουν τόσα προβλήματα στο ελληνικό κράτος που ήταν αδύνατο να μην μεταφερθούν και στο ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι ότι λειτουργούν με δυο μέτρα και δυο σταθμά".

Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς ανέφερε: "Δυστυχώς είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Από την αρχή τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο αγωνιστικό κομμάτι, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και αναγκαστήκαμε να έχουμε σαν στόχο την παραμονή. Λέω αναγκαστήκαμε γιατί ένας σύλλογος όπως ο Ηρακλής, σαφώς και πρέπει να έχει μεγαλύτερους στόχους. Κάποτε με είχατε ρωτήσει και ανέφερα ότι ο στόχος επετεύχθη και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τα play off. Είχα παρεξηγηθεί τότε, ωστόσο αυτή ήταν η αλήθεια. Έχω μάθει να είμαι ρεαλιστής στη ζωή μου. Φυσικά και εγώ θα ήθελα πιο πάνω τον Ηρακλή, αλλά έβλεπα προβλήματα που δυστυχώς εμφανίστηκαν τώρα".

Τέλος, όσον αφορά την στάση του ΠΣΑΠ είπε: "Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δεν έχουμε το προνόμιο να συντάξουμε ανακοίνωση. Αυτό που θέλαμε απλά ήταν να είχαμε κοντά μας τον ΠΣΑΠ. Ξέραμε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και το μόνο που ζητούσαμε ήταν μια παρηγοριά. Δεν ήρθε αυτή και το θέμα έληξε εκεί. Δεν είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε το παιχνίδι με τις ανακοινώσεις. Εξάλλου έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags