21/01/15 - 23:47

Θα πάει μέχρι τέλους του Ινσαουράλδε;

Ο Χουάν Ινσαουράλδε παλεύει εδώ και καιρό να μείνει ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Θα πάει μέχρι τέλους του Ινσαουράλδε;
46.027views 0shares

Κάτι που όπως και να είναι, έχει αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολο.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ουδέποτε είχε τον Αργεντίνο νούμερο ένα επιλογή του. Δεν θα μπορούσε να βασιστεί σε μία περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα φτάσει στο σημείο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και βέβαια χωρίς να είναι σίγουρο το πότε.

Ο ΠΑΟΚ μιλούσε με κεντρικούς αμυντικούς, περιπτώσεις που δεν προχώρησαν και είναι τουλάχιστον πέντε και αυτή την στιγμή άλλος και όχι ο Ινσαουράλδε είναι κοντά στην ομάδα.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Ινσαουράλδε αν μείνει ελεύθερος ενώ ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη κεντρικό αμυντικό.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάθεση να αποκτηθεί, αφού ουσιαστικά αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός στόπερ υψηλού επιπέδου που θα είναι στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι, είναι ο Μιγκέλ Βίτορ. Και με δεδομένο πως το κλίμα για τον Τζαβέλλα δεν είναι καλό.

Αν λοιπόν οι Ρώσοι αφήσουν τον Ινσαουράλδε ελεύθερο έστω και την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και αυτός ώστε να αποκτήσει η ομάδα ικανοποιητικό αριθμό κεντρικών αμυντικών για τη τρέχουσα περίοδο και να έχει να καλύψει λιγότερα κενά το καλοκαίρι. 

Πηγή: paok24.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ