Facebook Pixel Πρώην άσο της ΑΕΚ «βλέπει» ο Ολυμπιακός!
| 2015-01-27 00:47:00

Πρώην άσο της ΑΕΚ «βλέπει» ο Ολυμπιακός!

Πρώην άσο της ΑΕΚ «βλέπει» ο Ολυμπιακός!

Ποιος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τα κιτρινόμαυρα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα του Βίτορ Περέιρα; Διαβάστε το ρεπορτάζ του sportdog.

Σε... φουλ ρυθμούς συνεχίζεται οι εργασίες στον Ολυμπιακό για τα μεταγραφικά θέματα, καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελευταία εβδομάδα και ο χρόνος πιέζει. Οι Πειραιώτες τρέχουν συγκεκριμένες υποθέσεις από το εξωτερικό, όμως στην ατζέντα τους υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, τους οποίους «τσεκάρει» και ο Βίτορ Περέιρα.

Για αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε την Δευτέρα στην Κρήτη και παρακολούθησε από κοντά το ματς του Πλατανιά με τον Εργοτέλη, όπου δεν παρακολούθησε μόνο τον Γιάγια Μανανά, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο Περέιρα είχε την προσοχή του στραμμένη σε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να απασχολεί τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Σάββα Γκέντσογλου, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και πριν από περίπου έναν μήνα.

Ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως ακόμα απασχολεί τον Ολυμπιακό και για αυτό τον είδε από κοντά, ώστε να έχει προσωπική άποψη...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:   Φεύγει από Γιούβε ο Δώνης! Πάει στην...  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags